Prima paginăActualitate

Reținut de polițiști după ce a scos cuțitul la agenții de pază de la „păcănele”

Reținut de polițiști după ce a scos cuțitul la agenții de pază de la „păcănele”

Dimensiune text

 

Luni, 16 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către un agent de securitate, de 47 de ani, din Sagna, cu privire la faptul că a fost lovit de către o altă persoană.

Conform IPJ Neamț, din investigații a reieșit faptul că, la data de 16 septembrie, în timp ce un tânăr de 28 de ani, din Călărăși, ar fi încercat să pătrundă, împreună cu un minor, în incinta unei săli de jocuri de noroc din Roman, unul dintre agenții de securitate nu i-ar fi permis accesul persoanei minore, moment în care acesta l-ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înțepător.

„În acel moment, un alt agent de securitate care a intervenit pentru aplanarea conflictului izbucnit, ar fi fost lovit și amenințat de tânărul din Călăraşi. În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0