Prima paginăActualitate

Reținut de polițiști după ce a fost prins la furat, la Icușești

Reținut de polițiști după ce a fost prins la furat, la Icușești

Dimensiune text

 

 

Joi, 20 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de o femeie de 65 de ani, din Icușești, cu privire la faptul că un localnic de 34 de ani a spart fereastra unei societăți comerciale cu intenția de a sustrage bunuri.

„În urma activităților operative desfășurate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din localitatea Icușești, ar fi spart fereastra unei societăți comerciale cu intenția de a sustrage bunuri, moment în care a fost surprins de un tânăr de 20 de ani din Roman, care i-a întrerupt activitatea infracțională și a anunțat proprietarul societății. Bărbatul a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției în vederea audierii”, informează IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Neamț, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat. Vineri, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0