Prima paginăActualitate

Reținut de polițiști după ce a făcut scandal pe strada Revoluției

Reținut de polițiști după ce a făcut scandal pe strada Revoluției

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 25 iulie, în jurul orelor 1.20, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizați cu privire la existența unui scandal pe strada Revoluției, din Roman. În urma intervenției la fața locului a echipajului de polițiști, conflictul a fost aplanat.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate a rezultat că un romașcan de 39 de ani, profitând de faptul că un tânăr de 29 de ani, din Roman, a plecat de la domiciliul său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi spart geamurile autoturismului acestuia și ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului, unde a distrus mai multe obiecte de mobilier. La revenirea la domiciliu, tânărul păgubit s-a deplasat la domiciliul bărbatului de 39 de ani, pentru a-i solicita explicații, moment în care ar fi fost lovit de acesta, în zona capului, cu o curea, victima fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Bărbatul de 39 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Roman în vederea audierii. În urma probatoriului administrat în cauză, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0