Reţea de canalizare în comuna Săbăoani

Dimensiune text

În comuna Săbăoani au fost reluate lucrările la reţeaua de canalizare. Proiectul se realizează în paralel cu cel de la Roman.

Prin proiectul „Extinderea reţelelor de canalizare în Roman şi Săbăoani”, vor fi racordate la reţeaua de canalizare 29 de străzi din comuna Săbăoani, cu o lungime totală de 17.536 de metri şi 1.222 de racorduri. „Reţeaua de canalizare a comunei a fost înfiinţată după ce am finalizat proiectul de alimentare cu apă şi nu simultan, aşa cum se întâmplă în ultimii ani. Pentru noi, acest proiect este o necesitate, având în vedere că, în comună, locuitorii şi-au construit gospodării frumoase. Conform proiectului, reţeaua de canalizare a comunei trebuie finalizată în luna august 2015”, a precizat inginer Valeria Dascălu (foto), primarul comunei Săbăoani. Execuţia proiectului este asigurată de firmele SC TLSIT SRL şi SC Moldocor SA.

Totodată, autorităţile locale de la Săbăoani au depus un proiect prin Grupul de Acţiune Locală „Valea Siretului”. Proiectul vizează modernizarea halei agroalimentare din comună, precum şi asfaltarea a două străzi, însumând 800 de metri. Este vorba de strada Eternitatea, din localitatea Săbăoani, şi de un drum în satul Traian. Valoarea proiectului este de 200.000 de euro.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • rom 6 ani

    D.na Primar, finalizarea reţelelor de canalizare în Traian?