Restaurantul Say vă invită să petreceţi româneşte

Dimensiune text

În fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, după ora 19.00, la restaurantul Say se petrece pe muzică live, cu bucate tradiţionale româneşti şi vin de casă.

Meniul restaurantului Say este foarte variat şi accesibil. Puteţi savura mici cu cartofi pai şi muştar, ori ceafă de porc la grătar, un piept de pui sau pulpe de pui, la preţuri ce variază în jurul sumei de nouă lei. Tochitura moldovenească este numai 14 lei, iar sărmăluţele cu mămăligă şi smântână sunt 12 lei. Alte mâncăruri propuse în meniu sunt puiul ţărănesc cu mămăliguţă, pui la ceaun cu mămăliguţă şi mujdei sau platoul gurmandului, ce conţine mici, ceafă de porc, ficat de porc, piept de pui, cartofi pai, murături şi telemea. Platoul gurmandului este numai 38 de lei. Meniul de praznic costă 11 lei de persoană şi cuprinde aperitivul, ciorba şi felul al doilea. Pâinea şi cafeaua sunt gratuite. Meniul zilei conţine felul întâi, la alegere: ciorbă rădăuţeană, ciorbă de burtă, ciorbă de perişoare, ciorbă de văcuţă, ciorbă de găină, şi felul al doilea, cu garnituri la alegere, poate fi: şniţel de pui, şniţel de porc, ceafă, piept de pui  la grătar, pui la ceaun şi tochitură. Meniul zilei costă numai 15 lei, dar, pentru abonaţi, acesta are o reducere de 25%. În weekend, mustul este din partea casei. La desert puteţi alege între plăcinte poale-n brâu şi papanaşi.

Livia Savin, proprietara restaurantului Say

Livia Savin, proprietara restaurantului Say

În cazul petrecerilor de aniversare, restaurantul Say are un meniu fix, în valoare de 35 lei, iar tortul este din partea casei. Tortul este personalizat, se realizează în funcţie de dorinţele clientului şi este ornamentat cu multă răbdare şi talent de Roxana Ștefan, cofetarul restaurantului.

Bucătarul restaurantului Say este Mihai Cazacu. El a absolvit şcoala de bucătari din Bucureşti şi este acreditat cu titlul de „chef bucătar”. Are o experienţă de peste 12 ani în acest domeniu şi a lucrat la restaurante renumite. Livia Savin, proprietara restaurantului, îl recomandă pe Mihai Cazacu drept un bucătar perfecţionist şi foarte exigent în ceea ce priveşte calitatea produselor pe care le găteşte. Personalul din bucătăria restaurantului este completat de doi specialişti în prepararea pizzei.

„Restaurantul Say creează un mediu potrivit pentru a petrece timpul cu familia. Se dedică familiilor care au copii şi doresc să aibă parte de seri liniştite, cu mâncare bună, de calitate şi la preţuri accesibile. De asemenea, noi organizăm şi petreceri sau evenimente speciale pentru copii”, ne spune Livia Savin.

say03Atmosfera în Restaurantul Say este una foarte agreabilă. Decorul este cald şi primitor, iar personalul foarte amabil. În ciuda aspectului său pretenţios, preţurile mâncărurilor şi ale băuturilor nu sunt deloc scumpe aici. Decorul este completat de ambientul creat de „Formaţia lui Moş Crăciun”, renumită de zeci de ani pentru talentul şi dedicaţia pe care membrii săi o au pentru muzică şi pentru petrecerile de calitate la care participă. Ei asigură o atmosferă plăcută atât în serile de weekend la restaurant, dar şi pentru petreceri, majorate, cumetrii sau nunţi, la cerere. „Formaţia lui Moş Crăciun” poate fi solicitată pentru sume foarte avantajoase. Restaurantul Say are o echipă bine organizată de catering. Se fac şi mese în deplasare. Pentru petrecerile în alte locaţii decât cea a restaurantului, restaurantul Say pune la dispoziţia clientului, în mod gratuit. mesele, scaunele, vesela şi ornamentele florale, care sunt de o frumuseţe deosebită. say04

Restaurantul Say se pregăteşte de sărbători. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă se organizează o degustare gratuită de bucate tradiţionale şi de dulciuri. Din performanțele și succesele firmei amintim că s-au mai organizat ziua clătitei, ziua îngheţatei şi ziua prăjiturilor, ocazii în care clienții au fost invitaţi la degustarea unor produse speciale, în funcţie de categoria serii.

„Vă aşteptăm, de Crăciun şi de Revelion, să petreceţi la restaurantul Say. Buna dispoziţie este garantată!”, lansează învitaţia Livia Savin.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • florin 7 ani

    Sa speram ca afacerea va fi una durabila. Le doresc mult succes !!