Prima paginăTimp liber

Restaurantele se pregătesc pentru Ziua Îndrăgostiților

Dimensiune text

Restaurantele din Roman şi din împrejurimi au pregătit deja petrecerile pentru Ziua Îndrăgostiţilor, care se sărbătoreşte în fiecare an în data de 14 februarie. Meniuri alese, servite în decoruri romantice, sunt pregătite pentru ca îndrăgostiţii să poate petrece această zi într-o manieră cât mai romantică.

Restaurantul Roman Plaza oferă pachete, pentru Ziua Îndrăgostiţilor, care cuprind o cină romantică, şampanie, ciocolată şi momente unice la spa. Cei care doresc un răsfăţ total în acea perioadă pot să opteze pentru pachetul Valentine’s Day, care conţine două nopţi de cazare cu mic dejun inclus, cină festivă în seara de Valentine’s Day şi acces nelimitat la spa (hammam, bazin terapeutic, saună uscată, duşuri emoţionale, băi kneipp, jacuzzi). Acest pachet costă 380 de lei de persoană. Persoanele care doresc numai să petreacă o seară memorabilă în data de 14 februarie pot alege numai cina festivă, care va avea loc în cadrul unei petreceri cu invitat special, Mihail Sandu, pentru 100 de lei de persoană.

O altă variantă pentru Ziua Îndrăgostiţilor este restaurantul Condor. Aici va avea loc o petrecere care îi va avea invitaţi speciali pe Diana Vartolomei, Mihaela Trisciuc – interpretă de muzică populară şi formaţia Feel Band. Bucătarul restaurantului pregăteşte un meniu rafinat, menit sa răsfeţe toate simţurile. Participarea costă 100 de lei de persoană.

Pensiunea Mara a început deja rezervările pentru seara de 14 februarie, atunci când îndrăgostiţii vor putea petrece o seară romantică în compania formaţiei Real, pentru 50 de lei de persoană.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0