Prima paginăActualitateNeamt

Responsabilii cu sănătatea se întâlnesc cu prefectul

Dimensiune text

Prefectul George Lazăr se va întâlni, joi, cu directorii tuturor spitalelor din judeţ, pentru a discuta despre proiectele unităţilor spitaliceşti în acest an, din punctul de vedere al investiţiilor, dar şi din punctul de vedere al creşterii calităţii actului medical.

„Această întâlnire va avea loc ca urmare a unei solicitări venite din partea Ministerului Sănătăţii. Mă voi întâlni cu directorii spitalelor, cu reprezentanţii unităţilor teritorial-administrative care gestionează spitalele – primarul municipiului Roman, cel al oraşului Tîrgu Neamţ şi cu primarul comunei Alexandru cel Bun, care administrează Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani -, dar şi cu domnul Culiţă Tărâţă, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, instituţie care administrează Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ. Vom discuta despre perfecţionarea şi rentabilizarea actului medical, astfel încât pacienţii să aibă parte de cele mai bune îngrijiri atunci când ajung la spital, iar investigaţiile medicale şi tratamentele oferite să fie cât mai eficiente”, a afirmat George Lazăr, prefectul judeţului Neamţ.

La întâlnirea de joi vor mai participa reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ şi cei ai Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ.COMENTARII

WORDPRESS: 0