Prima paginăSocial

Reprezentații la Roman, în septembrie, în cadrul Festivalului de Teatru Piatra Neamț

Reprezentații la Roman, în septembrie, în cadrul Festivalului de Teatru Piatra Neamț

Dimensiune text

 

Ediția 31 a Festivalului de Teatru Piatra Neamț, care se desfășoară între 18 septembrie și 2 octombrie 2019, aduce mai multe spectacole de teatru și la Roman. Tema acestei ediții este „SUCCES!”, o invitație la meditație, în cheie critică și ironică, asupra poveștilor de și despre succes ale societății de astăzi și din trecutul recent. Continuând ideea de anul trecut, când Festivalul s-a extins în orașul Târgu Neamț, în acest an, o parte dintre spectacolele din selecție va fi prezentată și în municipiul Roman, informează reprezentanții municipalității. La Roman vor fi prezentate trei piese, în 22, 26 și 29 septembrie, în Sala de spectacole „Nicolae Manolescu Strunga” din cadrul Primăriei Roman.

Din selecția Festivalului fac parte spectacole de dramaturgie contemporană care pun în discuție subiecte de interes pentru societatea de azi, teatru documentar, spectacole realizate de tineri creatori (semnate de regizori sub 30 de ani), proiecte artistice cu componentă educațională (ateliere dedicate spectatorilor de toate vârstele, spectacole ale profesioniștilor în colaborare cu adolescenții), spectacole pentru public tânăr și foarte tânăr.

Detalii despre biletele pentru reprezentațiile de la Roman pot fi obținute la următoarele linkuri:

– Duminică, 22 septembrie, ora 11, „Iepurele alb”, Teatrul de Artă București – https://www.bilete.ro/iepurele-alb/iepurele-alb-22-sept-2019/

– Joi, 26 septembrie, ora 19, „Cultul personalității”, Compania de Teatru „Giuvlipen“ București & Asociația Actorilor Romi București – https://www.bilete.ro/cultul-personalitatii/cultul-personalitatii-26-sept-2019/;

– Duminică, 29 septembrie, „Poveștile României – George Enescu” – Teatrul de Animație „Țăndărică“ București – https://www.bilete.ro/povestile-romaniei-george-enescu/povestile-romaniei-george-enescu-29-sept-2019/ .

Mai multe detalii despre Festival puteți obține de la următoarele adrese: www.ftpn.ro și www.facebook.com/FTPN2019/.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0