Reprezentanții marilor magazine: „Vă rugăm să fiți cumpătați la ce și cât cumpărați. Există cantități și stocuri pentru toți”

Reprezentanții marilor magazine: „Vă rugăm să fiți cumpătați la ce și cât cumpărați. Există cantități și stocuri pentru toți”

Dimensiune text

 

Membrii Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) – din care fac parte și companii cu magazine în municipiul Roman, precum Kaufland, Dedeman, Penny, Profi, Lidl sau Carrefour – au transmis clienților un nou apel, duminică, 15 martie, pentru a manifesta responsabilitate, înțelegere și cumpătare atunci când merg la cumpărături în această perioadă, dând asigurări cu stocurile magazinelor sunt suficiente.

Redăm în continuare comunicatul AMRCR remis redacției Ziarului de Roman:

 

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România: Scrisoare deschisă către clienții noștri   

Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legătură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19).

Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie.

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată.

Mulțumim tuturor colegilor din magazine și lanțuri de aprovizionare care lucrează zi și noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile.

Efortul lor susținut și extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depăși această situație.

Dar avem nevoie și de ajutorul vostru. Vă rugăm să fiți cumpătați și chibzuiți la ce și cât cumpărați.

Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie.

Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor.

Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă și de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face față acestei provocări.

Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toții în siguranță și să vă oferim produsele necesare.

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0