Prima paginăEditorial

Regulile Ziarului de Roman pentru campania electorală

Regulile Ziarului de Roman pentru campania electorală

Dimensiune text

 

stampila vot 1Începând de vineri, 6 mai, se dă startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile locale ce sunt programate în data de 5 iunie. Dacă în ţară legile sunt interpretabile, se schimbă de la o zi la alta şi fac diferenţe între cetăţenii ţării, Ziarul de Roman vine cu reguli clare şi stricte privind modalitatea de promovare a candidaţilor şi formaţiunilor politice în ediţia online a cotidianului.

Astfel, pentru o corectă informare a cititorilor noştri, Ziarul de Roman are o ofertă de promovare a mesajelor electorale unică, nenegociabilă, pusă la dispoziţia tuturor competitorilor care ne-au solicitat serviciile editoriale.

Toate articolele ce vor viza materiale comandate de competitorii electorali vor fi marcate cu (P).

Pentru a nu favoriza pe cineva şi pentru a nu crea conflicte între cititori, competitorii electorali au dreptul să aleagă dacă permit sau nu, pe perioada campaniei electorale, publicarea comentariilor pe site-ul nostru. Pentru a nu crea incertitudini, vom anunţa, pentru fiecare text în parte, dacă se permit comentarii, iar în cazul în care nu se vor permite – nu le vom afişa pe site. De asemenea, competitorii electorali au dreptul să aleagă dacă articolele publicate pe site pot fi promovate şi pe pagina de Facebook a Ziarului de Roman, cu menţiunea că, în acest mediu de socializare, nu ne asumăm rolul de a modera comentariile (cu excepţia celor cu limbaj licenţios, fapt ce nu-l permitem nici în acest moment).

Menţionăm faptul că, în cadrul contractelor pe campania electorală, ne rezervăm dreptul de a nu publica articole care încalcă legislaţia în vigoare privitoare la calomnie, atac la persoană, defăimare sau încalcă normele elementare ale bunului simţ.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0