Regulile Ziarului de Roman în campania electorală pentru alegerile parlamentare 2016

Regulile Ziarului de Roman în campania electorală pentru alegerile parlamentare 2016

Dimensiune text

 

Începând de vineri, 11 noiembrie, se dă startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 11 decembrie și în urma cărora românii își vor alege cei 466 de reprezentanți în Camera Deputaților și Senat. Pentru a elimina orice comentarii de prisos, dar, în același timp, pentru a oferi egalitate de șanse tuturor competitorilor și, mai ales, pentru corecta informare a cititorilor noștri, Ziarul de Roman vine cu reguli clare şi stricte privind modalitatea de promovare a candidaţilor şi formaţiunilor politice în ediţia online a cotidianului.

Ziarul de Roman are o ofertă de promovare a mesajelor electorale unică, nenegociabilă, pusă la dispoziţia tuturor competitorilor care ne-au solicitat serviciile editoriale. Toate articolele ce vor viza materiale comandate de competitorii electorali vor fi marcate cu (P).

Pentru a nu favoriza pe cineva şi pentru a nu crea conflicte între cititori, competitorii electorali au dreptul să aleagă dacă permit sau nu, pe perioada campaniei electorale, publicarea comentariilor pe site-ul nostru. Pentru a nu crea incertitudini, vom anunţa, pentru fiecare text în parte, dacă se permit comentarii, iar în cazul în care nu se vor permite – nu le vom afişa pe site. De asemenea, competitorii electorali au dreptul să aleagă dacă articolele publicate pe site pot fi promovate şi pe pagina de Facebook a Ziarului de Roman, cu menţiunea că, în acest mediu de socializare, nu ne asumăm rolul de a modera comentariile (cu excepţia celor cu limbaj licenţios, fapt ce nu-l permitem nici în acest moment).

Menţionăm faptul că, în cadrul contractelor pe campania electorală, ne rezervăm dreptul de a nu publica articole care încalcă legislaţia în vigoare privitoare la calomnie, atac la persoană, defăimare sau încalcă normele elementare ale bunului simţ.

Ziarul de Roman își asumă rolul de a-i promova pe toți cei care vor să dicteze mersul României de la București, subliniind faptul că accesul la platforma online este aceeași pentru toți competitorii electorali, totul pentru că ne dorim informarea cât mai completă și echidistantă a cititorilor noștri, cei care pot să-și exercite dreptul la vot.

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Nici un castig, nu se poate face fara o diferenta.Si atunci cand ”diferenta” este in plus,mult succes dl. Primar!