Prima paginăRoman

Regulament de concurs pentru ocuparea posturilor de asistenți din spital

Dimensiune text

Posturile de asistenți de la Spitalul Municipal de Urgență (SMU) Roman vor fi scoase la concurs după ce consilierii locali vor aproba un regulament de organizare și desfășurare a concursului în următoarea ședință de Consiliu Local.

 

 

Acest regulament va fi supus aprobării aleșilor locali în ședința de joi și este valabil pentru 21 de posturi de asistenți vacante, ce urmează a fi ocupate prin concurs.

Administrația publică locală a lua decizia de a crea un regulament de concurs după ce, în luna ianuarie, a fost organizat un concurs de conducerea Spitalului de Urgență Roman, dar organizatorii au fost acuzații de numeroase nereguli, în condițiile în care pentru cele 21de posturi s-au prezentat 99 de candidați. În urma scandalului, managerul general al Spitalului, medicul Mircea Coadă, și-a dat demisia, iar Primăria Roman a numit un manager interimar în persoana medicului Cătălina Pălăncianu.

Conform regulamentului, posturile vacante propuse pentru ocupare prin concurs vor fi anunțate cu cel puțin 15 zile înainte de data susținerii concursului, prin afișare la sediul Spitalului Roman, pe site-ul spitalului, www.spitalroman.ro, și printr-un anunț în presa locală. În vederea participării la concurs, în termen de zece zile de la data

publicării anunțului, candidații vor depune, la secretariatul comisiei de concurs, dosarul de concurs. Regulamentul va fi valabil, în forma în care va fi aprobat, și pentru organizarea altor concursuri similare.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • ilici 8 ani

    Este o alegere buna ,o buna profesionista.Mama mea fiind bolnava,acest coada m-a trimis la vreo trei sectii din spital ,la parliteanu, care i-a refuzat internarea,la chirurgie,la felsi etajul,camera mi le-a scri pe o bucata de ziar,iar pe holul spitalului m-a intrebat d-na Dr.Palanceanu ce probleme am si a internato pe mama in sectie la interne,apoi a trimiso cu bilet de trimitere la oftalmologie la operatie de cataracta,a mai trait 10 ani .Multa sanatate doamnei Dr.,merita acest post.

  • mama 8 ani

    Am acceasi parere buna despre doamna Palanceanu ,careia ii datorez vindecarea ,dupa ce am fost plimbata si pe la alte sectii spitalicesti.Multumesc!Succes in functia primita si ca si atunci ,desi era director ,se ocupa si de bolnavi!