Prima paginăAdvertorial

Reduceri la cele mai uzuale piese auto schimbate

Reduceri la cele mai uzuale piese auto schimbate

Dimensiune text

 

De când au început relaxările de la restricțiile impuse de stările de urgență și de alertă, tot mai multe persoane circulă în voie, atât pe jos cât și cu mașina. În consecință, și necesitatea reparațiilor mașinilor este în creștere. Iar cele mai frecvente reparații, dacă putem să le spunem așa, sunt cele legate de câteva aspecte legate de cele mai des folosite (uzate) piese în timpul conducerii.

Dacă analizăm modul în care conducem în viața de zi cu zi, în special în orașe, cel mai mult acționăm frâna. Iar sistemul de frânare funcționează pe principiul opririi unui obiect în mișcare prin frecare. Automat, aici intervine uzura. Așadar, piesele care compun sistemul de frânare care sunt supuse la uzură, cel mai probabil, vor necesita înlocuire destul de des. Și vorbim atât despre plăcuțele de frânare, cât și despre discurile de frână, pentru că uneori se omite schimbarea plăcuțelor până când este prea târziu și ajunge să se deterioreze și discurile de frână.

Și acesta este doar un exemplu. Însă pentru acest gen de piese care necesită înlocuire constantă, pe topautopiese se găsesc oferte speciale, cu prețuri foarte bune, tocmai pentru acest tip de piese care au o uzură mai mare și care trebuie înlocuite foarte des.

Care sunt alte piese de care necesită schimbare frecventă? Simplu. Filtrele de ulei. Acestea se schimbă de fiecare dată când se face schimbul de ulei, care se uzează datorită folosirii mașinii și este principala sa funcție aceea de a face ungerea altor piese. Prin acest proces, uleiul se „murdărește” și trebuie filtrat constant pentru a putea face ungerea corect. Odată uzat uleiul, se uzează și filtrele prin umplerea cu impuritățile din ulei. Așa că, în mod constant, trebuie înlocuite și filtrele de ulei.

Alte piese care se schimbă frecvent sunt ștergătoarele. Descoperim că acestea trebuie înlocuite doar atunci când începe sezonul ploios și nu mai șterg suficient de bine parbrizul sau luneta mașinii. În plus, în momentul în care acestea stau mult timp fără să fie folosite, acestea se deteriorează și, din nou, nu mai șterg așa cum trebuie, deci trebuie schimbate.

În concluzie, oricare dintre aceste piese se regăsesc la prețuri foarte avantajoase pe topautopiese, atunci când ai nevoie.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0