Reduceri de 50% la serviciile Poştei, în decembrie

Poşta Română va aplica, în luna decembrie, reduceri pentru persoanele fizice între 5% şi 50% a tarifelor la transferul în lei, transferul în valută, curieratul rapid intern şi căsuţele poştale.

Clienţii Poştei Române vor putea trimite, pe tot parcursul lunii decembrie, bani şi cadouri la costuri mult mai mici decât în restul anului. Operatorul naţional de servicii poştale lansează promoţii consistente pentru persoanele fizice, care vor beneficia de reduceri între 5% şi 50%. Este vorba despre reduceri de tarife la cele mai accesate servicii în perioada sărbătorilor: transferul în lei (mandatul online), transferul în valută (MoneyPost), curieratul rapid intern (Prioripost) şi căsuţele poştale.

Astfel, trimiterile prin mandat online vor beneficia de o reducere de 5%, aplicată atât la taxa fixă, cât şi la procentul aplicat la valoarea sumei expediate. Acelaşi sistem de discount se va aplica şi la transferul de valută prin MoneyPost, însă cu o reducere de 50%. Această promoţie vizează clienţii Poştei Române care au transmis, până acum, sume cumulate de minimum 1.000 de euro. De exemplu, la un transfer de 100 de euro făcut în luna decembrie, expeditorul inclus în categoria de mai sus va suporta un cost total de numai 14,75 lei, faţă de 26,5 lei, cât achită în restul anului.

Un alt serviciu din promoţia lunii decembrie a Poştei Române este curieratul rapid prin Prioripost, unde se va opera o reducere de zece lei la orice colet de sub două kilograme. Astfel, în locul unei taxe de 15,6 lei pentru un astfel de colet, expeditorul va achita doar zece lei. De asemenea, cei care doresc să închirieze căsuţe poştale vor beneficia de o reducere a abonamentului anual echivalentă costului pe o lună. Astfel, clienţii pot achita doar 165 de lei pentru chiria unei căsuţe poştale pe 12 luni, în loc de 180 de lei, condiţia fiind ca suma să fie achitată integral.

Promoţia este valabilă în perioada 1 – 31 decembrie 2014 şi se adresează exclusiv persoanelor fizice.


COMENTARII

WORDPRESS: 0