Record de peste 43.000 de vizitatori în prima zi de lansare a Shopping City Piatra Neamț

Record de peste 43.000 de vizitatori în prima zi de lansare a Shopping City Piatra Neamț

Dimensiune text

 

shopping-city-piatra-neamt-03Peste 43.000 de vizitatori de toate vârstele din județul Neamț, dar și din județele vecine, au trecut pragul celui mai modern centru comercial din regiunea de nord-est a țării, în prima zi de funcționare, joi, 1 decembrie, setând un record pentru piața de retail din regiune. Publicul a fost întâmpinat cu numeroase oferte în magazine, precum și o serie de evenimente speciale și spectacole pregătite special pentru inaugurare.

Centrul comercial a fost luat cu asalt încă de la ora 8:00, când primul hypermarket Carrefour din regiune și-a deschis porțile, întâmpinând publicul cu sute de oferte și promoții. Sute de oameni au așteptat în fața mallului chiar o oră înainte de deschiderea porților hipermarketului.

Pentru peste 800 de localnici, inaugurarea Shopping City Piatra Neamț a însemnat și prima zi la job, aceștia începându-și activitatea în cele 63 de spații comerciale deschise cu ocazia inaugurării.

Începând cu ora 10:00, când mall-ul a fost oficial deschis pentru public, vizitatorii au luat cu asalt galeria comercială, până la închiderea programului înregistrându-se un trafic de peste 43.000 de vizite.

În cursul serii, peste 2.000 de părinți și copiii s-au bucurat de spectacolul susținut de Gașca Zurli, în parcarea centrului comercial. Mai târziu, petrecerea a fost continuată de Ansamblul Folcloric „Floricică de la munte”, care a oferit publicului un spectacol autentic de muzică populară cu ocazia Zilei Naționale a României.

Shopping City Piatra Neamț a fost un centru foarte așteptat, fiind un spațiu unic în oraș, ce aduce multe premiere publicului din regiune, astfel că acesta a devenit încă de la prima oră de la deschidere un punct de interes pentru locuitorii din întreaga regiune. Centrul a fost vizitat nu doar de nemțeni, dar și de locuitori din județele vecine.

Spectacolele au continuat și în a doua zi de la inaugurare, Miha Chițu & Band și Delia fiind cei care au susținut concerte în seara de 2 decembrie, în parcarea centrului comercial. Mai mult, vizitatorii vor beneficia de oferte și promoții și în zilele următoare, în magazinele din Shopping City Piatra Neamț.

Shopping City Piatra Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din nord-estul țării, situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare. Centrul comercial găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Intersport, Jonny Joy, Neofashion, Marelbo, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Germanos, urmând ca alte câteva destinații să fie deschise, în următoarea perioadă. Una dintre cele mai așteptate deschideri este cinematograful multiplex cu șase săli, Cinema City, unde vizitatorii vor putea urmări, începând din a doua parte a lunii decembrie, filme la o calitate superioară în formate 2D și 3D.

shopping-city-piatra-neamt-01

shopping-city-piatra-neamt-02

shopping-city-piatra-neamt-03

shoppingcity-piatra-neamt_04

 COMENTARII

WORDPRESS: 0