Reabilitarea străzii Eternității, amânată pentru anul viitor

Reabilitarea străzii Eternității, amânată pentru anul viitor

S-a schimbat conducta de gaz de pe strada Cuza Vodă
Hala Centrală se închide
Lucrări de înnoire la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec” din Roman

 

strada EternitatiiStrada Eternității, cea care trece pe lângă Colegiul Tehnic „Petru Poni” şi Parcul Municipal, spre cimitir, nu se va mai reabilita în acest an, autoritățile considerând că este mai optim ca lucrarea să înceapă în primăvara anului viitor.

Conform conducerii Primăriei Roman, proiectul este aproape gata. “Sperăm ca până la 1 septembrie să avem și toate avizele, după care să intrăm în ședință de Consiliu Local pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici. Am decis ca lucrările să nu le executăm anul acesta, pentru că nu vrem să ne prindă iarna și să avem drumul în reparații. Vom începe lucrările în primăvară, iar până atunci vom avea toate documentațiile necesare și licitația realizată”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Administrația locală intenționează să redeseneze această stradă, pe modelul străzii Tineretului, cu redimensionarea trotuarelor pentru a se realiza parcări pe unul dintre sensuri, mai ales că pe această stradă parchează toți cei care vin cu autoturismele pentru a se plimba, ulterior, prin Parcul Municipal.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!