Prima paginăActualitate

Razie a polițiștilor și jandarmilor în Roman

Razie a polițiștilor și jandarmilor în Roman

Dimensiune text

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au desfășurat joi, 27 februarie, o acțiune cu efective mărite, în vederea menținerii unui climat de ordine şi siguranță civică, prevenirii comiterii faptelor de natură contravențională și infracțională, depistării, identificării și tragerii la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii, informează IPJ Neamț. În activități au fost angrenați jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

În intervalul orar 06.00 – 10.00, respectiv 18.00 – 22.00, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale și rutieră ale Poliţiei municipiului Roman, au acţionat pe linia prevenirii si combaterii infracțiunilor stradale, a furturilor din locuințe precum și a celor din societățile comerciale. În cadrul acţiunii, polițiștii au efectuat verificări și controale de specialitate la 48 de obiective și au legitimat 82 de persoane

„Totodată, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind depistate și identificate patru persoane cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat dintr-o societate comercială. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat integral. În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 2.800 de lei”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0