Raluca Agrigoroaei renunță la handbal

Raluca Agrigoroaei renunță la handbal

Dimensiune text

 

Una dintre componentele de bază ale echipei de handbal CSM Roman, pivotul Raluca Agrigoroaei, renunță la activitatea sportivă. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta joi, 18 mai, în cadrul festivităților prilejuite de Gala Excelenței Romașcane, acolo unde Raluca Agrigoroaei a fost unul dintre premiații ediției din acest an. Ea a precizat că va renunța la activitatea sportivă pentru a deveni mămică.

„Mulțumesc domnului primar Lucian Micu pentru toate eforturile depuse, Primăriei Roman și sponsorilor, tuturor celor care au stat în spatele echipei. Vreau să vă spun că a venit momentul să agăț adidașii în cui, pentru că am primit o binecuvântare de la Dumnezeu și voi fi mămică. Vă mulțumesc tuturor”, a afirmat Raluca Agrigoroaei, în aplauzele celor prezenți la Gala Excelenței Romașcane.

„Îți urăm succes pe acest nou drum pe care ai pornit. Vom fi mereu alături de tine, așa cum și tu ai fost mereu alături de noi, un simbol pentru echipa noastră, un simbol de devotament, dăruire și implicare. Îți mulțumim foarte mult”, a afirmat primarul Lucian Micu.

 

Raluca Ivan Agrigoroaei s-a născut pe 19 iulie 1983, în Bacău. În 1996 s-a înscris la Clubul Sportiv Bacău, secţia Handbal. În 2000 a plecat la Silcotub Zalău, unde a jucat timp de șapte ani, obţinând rezultate remarcabile: campioană naţională de junioare, triplă campioană naţională, vicecampioană naţională. Are în palmares titlul de vicecampioană mondială din anul 2005, la Sankt Petersburg. În 2007 s-a transferat la Oltchim Râmnicu Vâlcea, unde a fost doi ani consecutiv campioană naţională şi a obţinut Cupa României. În anul 2011 s-a transferat la echipa din Roman, cu care are trei participări în cupele europene și unde a jucat de două ori finala Cupei României și Supercupa României, cu echipe de top ca HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti. A fost selectată în lotul naţional, atât la junioare, cât şi la senioare. Este căsătorită din 2009.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Una din cele mai serioase jucatoare care au trecut pe la Roman, muncitoare, modesta , si mult bun simt . Are palmares impresionant, fiind si vicecampioana mondiala cu echipa Romaniei. Felicitari si viata lunga sa-i dorim toti romascani !