Raid al poliţiştilor romaşcani asupra transportatorilor de persoane

Raid al poliţiştilor romaşcani asupra transportatorilor de persoane

 

controale politie transportatori 1La finele acestei săptămâni, poliţiştii romaşcani de la Rutieră au executat o acţiune de amploare privind respectarea legislaţiei în transportul de persoane, mai ales în contextul în care, în ultima perioadă, numărul accidentelor în care au fost implicate microbuze sau autocare a crescut. În numai câteva ore au fost aplicate mai  multe sancţiuni contravenţionale.

„În ziua de 1 iulie 2016, în conformitate cu dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră, am acţionat pe raza judeţului şi în zona de competenţă a Poliţiei Roman, pentru respectarea legalităţii transportului de persoane. O analiză a Direcţiei Rutiere arată că, de la începutul anului şi până pe 27 iunie, au fost înregistrate 38 accidente grave, rezultate cu decesul a 13 persoane şi rănirea gravă a 63 de persoane. Vineri, 1 iulie, între orele 06.00 şi 10.00, în zona Roman au fost aplicate nouă sancţiuni contravenţionale”, a declarat subcomisar Iulian Cloşcă, şeful Biroului Rutier Roman.

Poliţiştii romaşcani au declarat faptul că vor urmări, în această perioadă, nu numai respectarea legislaţiei de către şoferi, dar şi dacă pietonii sunt sau nu disciplinaţi şi respectă regulile de traversare.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • astia nu se potolesc nici daca le dati un miliard amenda. mergeti pe ruta hanul ancutei-roman sa vedeti cum se trasporta calatori ca saci de cartofi . cind sunt controale mai tirimite un microbuz sai prea pe aia ce stau in picioare si uite asa se fenteaza legea.doamne fereste de un incendiu ca ii prajeste ca pui la rotisor.

  • daca sunteti un ziar adevarat de ce nu vorbiti despre legaturile dintre politie si conducatorii firmelor de transport in comun mai exact despre SPAGA.Restul e vrajeala …

  • Profesorul 3 ani

    Daca vreti exemple de aceasta data si pentru SRI si DNA Closca. Marele, Vornicu si lista e mare…