Radu Samson este candidatul USR Neamț la Primăria Roman

Radu Samson este candidatul USR Neamț la Primăria Roman

 

USR Neamț și-a desemnat candidatul pentru alegerile parțiale din 11 iunie 2017, privind alegerea primarului Municipiului Roman. Așa cum Ziarul de Roman a previzionat încă de acum o lună, Radu Samson este alegerea pentru a reprezenta formațiunea la alegerile parțiale ce se anunță a se organiza în această vară.

„Mă simt onorat de posibilitatea de a candida. Am ales să fac acest lucru pentru că orașul în care m-am născut și în care am crescut merită să devină un loc din care tinerii să nu își mai dorească să plece. Vreau ca, în următorii ani, Romanul să devină un oraș atrăgător care să îi convingă pe tineri să rămână sau să se întoarcă aici după studii. Am în plan proiecte care să aducă mai mult decât frumusețe arhitectonică Romanului. Ce ne trebuie nouă sunt locuri de muncă bine plătite, mai puțină sărăcie, mai multă siguranță și un nivel de trai mai ridicat. Mi s-a tot spus în ultimele zile de către cei care mă cunosc și au aflat de decizia mea de a candida că e o dovadă de curaj. Faptul că sunt un om simplu, dintr-un partid abia intrat în Parlament, și sunt dispus să concurez în liga politicienilor cu experiență, susținuți de partide puternice cu structuri bine dezvoltate pare probabil un act de curaj. Eu consider simplitatea mea un avantaj. Așa ar trebui să arate normalitatea. Noi, oamenii simpli, trebuie să ne susținem unii pe alții și să lucrăm împreună. Orașul nostru are nevoie de fiecare dintre noi, nu doar de primar și de partidul din care vine el. Eu nu doresc să candidez pentru un fotoliu, ci mai degrabă pentru o salopetă de primar, pentru că lucruri sunt multe de făcut”, a declarat Radu Samson, candidatul USR la Primăria Municipiului Roman.

Președintele USR Neamț, deputatul Iulian Bulai, a declarat: „Radu este un membru valoros al echipei noastre, lucru care reiese și din activitatea lui recentă în raport cu autoritățile locale. USR Neamț îl susține din toate punctele de vedere pentru că, deși este nou în politică, este curajos, competent, modest și de încredere, calități pe care un primar care vrea rezultate trebuie să le aibă. Este noul mod de a face politică pe care USR Neamț îl propune pentru că toți suntem oameni noi în politică, bine intenționați și cu spirit civic dezvoltat”.

Radu Samson este romașcan, are 30 de ani și este căsătorit de doi ani jumătate. De profesie este agent imobiliar, meserie pe care o practică de 12 ani. Radu Samson a absolvit cursurile facultăților de Psihologie și Drept.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!