Prima paginăActualitate

Radare în cascadă după accidentele mortale de pe E85

Radare în cascadă după accidentele mortale de pe E85

Dimensiune text

 

radarPoliţiştii nemţeni au acţionat în sistem integrat alături de colegii din judeţul Bacău, pentru reducerea accidentelor rutiere pe E85 şi DN 15D.

În ziua de 15 iunie, Serviciul Rutier Neamţ a organizat o acţiune în sistem integrat, împreună cu poliţiştii băcăuani, pentru combaterea excesului de viteză şi implicit pentru reducerea accidentelor de circulaţie produse pe E 85, Roman – Bacău şi DN 15D. Astfel, 13 poliţişti rutieri au fost angrenaţi în această acţiune, autospecialele prevăzute cu aparatura radar fiind montate în sistem cascadă pe tot traseul Roman – Bacău. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 152 sancţiuni contravenţionale, dintre care 138 pentru viteză, patru pentru încălcarea prevederilor privind depăşirea vehiculelor, iar zece pentru alte abateri. Au fost reţinute 24 permise de conducere, 20 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi patru pentru depăşiri neregulamentare. Totodată, zece abateri privind depăşirea limitei legale de viteză pe tronsonul respectiv de drum au fost înregistrate de aparatura radar, urmând a fi aplicate sancţiunile contravenţionale în termenul legal şi înaintate contravenientului în lipsă.

Astfel de activităţi vor fi continuate, având în vedere evenimentele rutiere produse în ultima perioada pe E85, acţiunile vizând inclusiv înregistrarea abaterilor de sistemul video şi aplicarea sancţiunii în lipsă, fără a fi oprit în trafic conducătorul auto.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0