Prima paginăSanatate

Punct de informare la intrarea în Spitalul Roman, pentru aparținători

Punct de informare la intrarea în Spitalul Roman, pentru aparținători

Dimensiune text

Începând de luni, 8 februarie, la modulul de triaj din curtea Spitalului Municipal de Urgență Roman va funcționa un punct de informare, pentru o mai bună comunicare cu aparținătorii celor internați, au informat reprezentanții unității medicale.

Astfel, la punctul de informare, în intervalul 10.00-14.00, purtătorul de cuvânt al spitalului va oferi informații despre pacienții internați sau despre cei aflați în investigații la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU).

Reprezentanții Spitalului precizează că, în cazul în care un aparținător va solicita să discute cu medicul curant al pacientului, atât cât timpul permite, medicul va coborî la punctul de informare modul pentru scurte lămuriri sau va putea fi contactat telefonic, prin intermediul reprezentantului spitalului.

„Menționăm ca rămân în continuare valabile numerele de telefon aferente secțiilor. Toți cei care doresc sa primească informații despre pacienți pot suna la numărul corespunzător secției unde s-a efectuat internarea. Avem rugămintea ca atât la telefon, cât și în situația în care vă deplasați la spital pentru a discuta direct cu reprezentanții instituției, să luați în calcul limitele impuse de pandemia COVID-19, dar și de gradul ridicat de adresabilitate la nivelul spitalului romașcan și de urgențele care pot interveni și din cauza cărora legătura cu medicii poate să dureze mai mult.

Reamintim că zilnic, in intervalul orar 12.00-14.00, se preiau pachetele pentru pacienți. În cazul în care, internarea s-a înregistrat după ora 14.00 sau dacă pacientul are nevoie urgent de documente sau lucruri care nu permit amânarea până în următoarea zi, aparținătorii se pot adresa personalului de la pază pentru a le înmâna beneficiarului”, au mai precizat reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0