Prima paginăTimp liber

Pub & Restaurant „Bohemia” – rafinament şi calitate

Dimensiune text

Noul restaurant aparţine unui tânăr de numai 27 de ani. El a dorit să ofere romaşcanilor un spaţiu modern, elegant şi generos.

bohemia 02Romaşcanii vor avea posibilitatea să petreacă momente deosebite într-un nou pub-restaurant din oraş. „Bohemia”, cum a numit  proprietarul noul restaurant, este un spaţiu modern, elegant şi generos ca dimensiuni și amenajare, în care mâncarea sănătoasă şi muzica ambientală se vor îmbina într-o armonie totală.  Pub-restaurantul „Bohemia” este situată în spatele Băncii Comerciale din Roman, vizavi de sediul Poliţiei Roman, şi are două săli distincte, care comunică între ele, putându-se utiliza, în caz de nevoie, la întreaga capacitate. Spaţiul oferă 44 de locuri în interior, pe canapele şi fotolii din piele, şi 70 de locuri pe terasă.

Transformările pe care romaşcanul le-a adus acestei clădiri stau, după cum singur mărturiseşte, sub semnul respectului pentru cei care îi vor trece pragul. „Am deschis acest pub-restaurant de mai bine de o săptămână. Locaţia se adresează romaşcanilor indiferent de vârstă, dar, în special, persoanelor de anii părinţilor mei, care să poată servi o cafea, să ia masa şi să savureze un vin bun. Am văzut că nu sunt astfel de localuri în Roman şi m-am gândit să vin în întâmpinarea acestei categorii de clienţi. În «Bohemia», romaşcanii pot organiza evenimente de familie, întâlniri de afaceri, întâlniri între prieteni. Cei care ne trec pragul pot socializa şi petrece câteva ore într-un loc liniştit”, a spus Gabriel Adrian Bulai, administratorul celui mai nou restaurant din Roman.

bohemia 03Ideea deschiderii acestei locaţii a apărut în mintea tânărului om de afaceri de numai 27 de ani de mai multă vreme, dar lipsa unui spaţiu potrivit ca aşezare şi dimensiune a constituit un important obstacol în punerea pe picioare a proiectului său.

Administratorul „Bohemiei” a pus accent pe calitatea amenajărilor interioare şi a dotării restaurantului, dar şi a preparatelor pe care le va oferi clienţilor.

Meniurile, de la cele tipice pub-urilor şi restaurantelor de mici dimensiuni până la aromele bucătăriei internaţionale, vor uimi prin accesibilitatea preţurilor. „Oferim clienţilor noştri 10 – 12 tipuri de cafele, ceaiuri, sucuri naturale făcute pe loc de către barmani, dar şi sucuri ambalate, bere, o varietate de cocktail-uri, vinuri într-o gamă variată de sortimente, diverse tipuri de şampanie”, a spus Gabriel Adrian Bulai.

bohemia 04În opinia administratorului restaurantului, cei care vor dori să petreacă aici câteva ore de bună dispoziţie se vor simţi răsfăţaţi, deoarece „Bohemia” poate satisface gusturile celui mai pretențios și rafinat client. „Clienţii noştri vor putea servi pizza, paste, carne şi legume la grătar şi câteva sortimente din peşte. Romaşcanii, dar şi aflaţi cei în trecere prin oraşul nostru, vor putea servi şi câteva meniuri specifice locaţiei noastre. Deserturi diverse, îngheţată în mai multe sortimente, dar şi cele realizate în bucătăria restaurantului vor completa meniul zilei. Ţinem foarte mult ca preţurile să fie accesibile, pentru ca orice romaşcan să-şi poată permite cu 20 de lei să servească o mâncare bună, să bea ceva şi să nu renunţe la desert”, a spus administratorul de la „Bohemia”.

Tânărul nu este speriat de concurenţă. El consideră că fiecare restaurant romaşcan se adresează unui segment de clienţi, atraşi de specificul locaţiei respective. „Nu mă sperie concurenţa şi chiar mă bucur că am. Dacă aş fi singur, aş atrage mai greu clienţii în zonă. Fiind mai mulţi, se formează o zonă de restaurante, iar clienţii vor avea de unde alege”, a spus administratorul de la Pub & Restaurant „Boemia”.

bohemia 05„Bohemia” lucrează cu specialişti în domeniul alimentaţiei publice, dar a dat şansa şi tinerilor să capete experienţă. „Am vrut să dau şi tinerilor o şansă să înveţe. Am văzut că au dorinţa de a învăţa şi, pe zi ce trece, le observ progresul. La bar şi la bucătărie avem personal calificat, cu experienţă în domeniu. Sunt foarte multe detalii pe care numai un specialist le poate observa”, a spus Gabriel Adrian Bulai.

Pe viitor, acesta doreşte ca „Bohemia” să înfiinţeze un serviciu de catering pentru romaşcanii care vor să consume acasă preparatele restaurantului. Zilnic, între orele 09.00 şi 24.00, romaşcanii pot trece pragul Restaurantului „Bohemia”, programul de bucătărie fiind între orele 12.00 şi 23.00.COMENTARII

WORDPRESS: 0