PTP – MP3 Experience, la a treia ediţie

PTP – MP3 Experience, la a treia ediţie

„Europa este a tuturor cetăţenilor”, cred tinerii romaşcani şi polonezi
Tinerii caută soluții la problemele comunității
Cadouri pentru copii din partea People to People

 

După trei luni pline de distracţie, voie bună şi relaxare, membrii Capitolului People To People din Roman au dat dovadă de responsabilitate, inovaţie şi bună coordonare, organizând duminică, 25 septembrie, „PTP – MP3 Experience”.

Toţi doritorii de experienţe inedite au fost invitaţi să participe la cea de-a treia ediţie a acestei activităţi audio dedicată tuturor membrilor PTPI, ce a început la ora 14:00, în faţa statuii din Piaţa „Roman-Vodă”, fiind o adevărată aventură presărată cu surprize şi distracţie.

„Cei 100 de actuali şi foşti roman-vodişti, care au participat la eveniment, însoţiţi de căşti audio, au descărcat un document MP3, regizat de către Vlad Baciu, ce a presupus jocuri distractive, provocări şi multe alte cerinţe, ce au durat aproximativ o oră. Toţi cei prezenţi la acţiune au trebuit să se pregătească, în prealabil, cu câteva lucruri, cum ar fi o sacoşă, hârtie igienică, o pereche de şosete, lucruri care i-au ajutat la îndeplinirea sarcinilor antrenante. Pentru buna organizare şi desfăşurarea acestui eveniment a fost nevoie de o întreagă echipă de membri PTPI, a căror coordonare a transformat o simplă idee într-o adevărată aventură în comun. Având în vedere că în fiecare an se organizează recrutarea noilor membri, le urăm succes şi îi aşteptăm cu noi activităţi de care să ne bucurăm împreună”, a afirmat Ana Maria Tihon, PR în cadrul PTPI.

ptp-mp3-2

ptp-mp3-4

ptp-mp3-6

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!