PSD Roman vrea să ceară părerea romaşcanilor cu privire la CL şi CJ

Dimensiune text

Organizaţia PSD Roman a organizat duminică, 20 decembrie, o conferinţă de presă, ocazie cu care a prezentat câteva dintre proiectele pe care organizaţia le-a pregătit pentru sărbătorile de iarnă.

„În această lună, având în vedere că este o lună deosebită pentru orice român, este o lună a cadourilor, şi noi am venit în mod deosebit cu două proiecte. Unul dintre ele i-a privit pe tineri, pe nişte copii care muncesc din greu. «PSD premiază excelenţa» este un proiect prin care am căutat să venim în sprijinul unor copii care excelează în sport. Aşa cum mi-aduc aminte de copilăria mea, orice dar este bine-venit de sărbători, mai ales când în faţă stă o muncă asiduă. Al doilea proiect pe care l-am lansat în această lună este un proiect care mă priveşte direct, a fost lansat online de colegii mei şi se va încheia în data de 23 decembrie, când va fi tras la sorţi, în mod aleatoriu, de un program, un câştigător. Proiectul se numeşte: «Cine este candidatul PSD la Primăria Roman». Această premiere va fi făcută tot la sediul partidului. Câştigătorul va fi premiat de mine şi de echipa cu care lucrez. Aceste două proiecte sunt pentru luna decembrie, celelalte proiecte vor fi anunţate în perioada următoare, după sărbători”, a afirmat Gheorghe Oprea, candidatul PSD pentru Primăria Roman.

„Domnul Gheorghe Oprea a gândit două proiecte, foarte importante, consider eu. Al doilea proiect a fost gândit ca urmare a solicitării venite din partea media, pentru a scoate la lumină, aşa cum aţi menţionat, candidatul la Primăria Roman, să-l scoatem în lumina reflectoarelor. Concursul privind candidatul la Primărie se desfăşoară online, pe site-ul www.psdroman.ro, un site rebrand-uit, cu un suflu nou, în care se vor regăsi atât activităţile echipei locale a PSD, cât şi activităţile, mesajele şi acţiunile de la nivel central, dar şi alte informaţii de interes. Este final de an şi am ţinut să avem această întâlnire cu dumneavoastră, pentru a vă mulţumi că aţi fost alături de noi, că aţi informat cu obiectivitate cetăţenii despre acţiunile noastre. Le urez tuturor romaşcanilor să aibă parte de bucurii, de înţelegere, de sănătate şi un an nou cât mai bun”, a precizat Dan Manoliu, preşedintele PSD Roman.

Acesta a adăugat că speră să găsească înţelegere la administraţia locală pentru amplasarea în oraş a două corturi, după Crăciun, pentru câteva ore zi, în două zone. „Vom cere romaşcanilor părerea în ceea priveşte aşteptările lor cu privire la profilul de candidat pentru Consiliul Local şi cel judeţean, dar şi în ceea ce priveşte lucrurile ce ar vrea să se întâmple în următorul mandat. Nu va fi doar consultarea faţă-n faţă, ci şi în mediul online şi prin intermediul unor materiale tipărite”, a mai spus Dan Manoliu.

„M-am întâlnit cu foarte, foarte mulţi cetăţeni, care mi-au adus la cunoştinţă foarte multe neajunsuri. Nu ştiu dacă oamenii sunt obiectivi, dar ştiu că oamenii vor schimbare; este vorba despre acel suflu pe care îl poate aduce o echipă nouă, oameni noi şi mă bucur foarte mult că am reuşit să atrag lângă mine oameni deosebiţi. Oamenii au cerinţe pertinente, cărora nimeni nu a vrut să le dea ascultare”, a completat Gheorghe Oprea.

Foto: Purtătorul de cuvânt al PSD Roman, Raluca Sterea, Gheorghe Oprea, candidatul PSD pentru Primăria Roman, şi Dan Manoliu, preşedintele PSD RomanCOMENTARII

WORDPRESS: 0