PSD Roman se pregătește de alegeri

Dimensiune text

Biroul Politic interimar al PSD Roman trebuie să organizeze conferința de alegeri în ultima vineri din luna iunie, adică peste două săptămâni. Timpul scurt de organizare nu este pe placul președintelui interimar al PSD Roman. ”Trebuie să organizăm conferința de alegeri, dar și conferințele pentru organizațiile de Femei, Tineret, Seniori, precum și pentru cele 43 de organizații care corespund secțiilor de votare din Roman. Avem foarte puțin timp la dispoziție să facem toate aceste lucruri, dar experiența oamenilor din echipă va face ca acțiunile noastre să se desfășoare fără probleme”, a afirmat Dan Manoliu, președintele interimar al PSD Roman. El a confirmat informația conform căreia va candida pentru a deveni președintele ales al organizației PSD Roman, astfel că, în cele două săptămâni până la ziua alegerilor interne, președintele interimar încearcă să aducă oameni în partid care au mai fost alături de social-democrați sau care au încredere în membrii echipei lui Dan Manoliu.

Structura Biroului politic Local, cel puțin până pe 27 iunie, arată astfel: Dan Manoliu, Ioan Chelaru, Iulia Havrici, Eugen Pătrașcu, Alexandru Rotaru, Viorel Stan, Eduard Corduneanu, Dan Ioan Cărpușor, Valentin Luncanu, Ilie Boloca, Romică Rotaru, Luminița Boloca, Oana BuLai, Dorel Irimia și Gheorghe Curpăn.

După conferința de alegeri de la PSD Roman, de pe 27 iunie,  social-democrații romașcani se vor pregăti pentru alegeri la nivelul  Organizației PSD Neamț. Alegerea unui nou președinte la nivel județean sau reconfimarea în funcție a actualului șef de filială se va face prin vot, în luna iulie.COMENTARII

WORDPRESS: 0