PSD Roman: „Răspundem atacului vehement al domnului primar interimar Lucian Micu”

PSD Roman: „Răspundem atacului vehement al domnului primar interimar Lucian Micu”

PSD Roman a oferit pachete cu alimente romașcanilor nevoiași
”Cine vrea funcție, să muncească”
Cu toții avem o inimă…..haideți să le oferim altora un zâmbet!

 

Răspundem pe această cale atacului vehement al domnului primar interimar Lucian Micu, vizând neparticiparea consilierilor PSD la ședința ,,DE ÎNDATĂ” din data de 10.03.2017, orele 13.00.

 1. Din Ordinea de zi a ședinței ,,DE ÎNDATĂ” nu reiese urgența convocării deoarece multe proiecte erau pregătite pentru propunere de pe ,,vremea” fostului primar. De exemplu: proiectul privind aprobarea devizului general actualizat pentru obiectivul de investiție ,,Dezvoltarea, modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale a Liceului Tehnologic ,,Vasile Sav” Roman; proiectul privind aprobarea devizului general actualizat pentru obiectivul de investiție ,,Consolidarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea Liceului Teologic „Episcop Melchisedec” Roman”.
 2. Consilierii au considerat că există suspiciuni în privința sumelor alocate proiectelor, lipsind timpul necesar analizării acestor alocări și consultării cu autorități cu expertiză în domeniu.
 3. Ședința ,,DE INDATĂ” a fost anunțată consilierilor locali, special, între orele 13:45 – 15:20, 09.03.2016 nerespectându-se dreptul public la o bună informare, iar pe site-ul primăriei, mapa a apărut în timpul ședinței.
 4. Menționam ca dorim să îl felicitam și noi pe domnul primar interimar Lucian Micu, pentru organizarea ședinței și modul de transmitere a proiectelor înainte către mass media și cu mai puțin de 24 de ore către consilierii locali.

 

Biroul de presă,
Organizația PSD Roman

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • cu toate ca:
  1. „multe proiecte erau pregatite pentru propunere de pe „vremea” fostului primar”,
  totusi:
  2. „a lipsit timpul necesar analizarii”.
  n-am inteles eu bine?

 • in activitatea unui consiliu local responsabil nu are ce cauta politica.PSD incepe sa-l sape pe primarul interimar pentru ca urmeaza ,probail,alegeri pentru primarie.alta timpenie a legii !

 • error: Content is protected !!