Prima paginăPolitica

PSD Roman, la ceas de bilanţ

Dimensiune text

Fiecare sfârşit de an este prilej de bilanţuri. La fel au procedat şi membrii Organizaţiei Partidului Social Democrat (PSD) Roman, pentru care 2013 a fost un an bun, plin de proiecte şi de acţiuni în sprijinul romaşcanilor.

„Încă de la începutul acestui an, Organizaţia PSD Roman a propus o serie de proiecte, printre care cel privind tichetele sociale şi proiectul privind reducerea şi subvenţionarea costului la apă. Intenţionăm, împreună cu toţi consilierii noştri, să propunem un proiect pentru elevii şi profesorii performanţi din municipiul Roman Astfel, ei vor putea primi un sprijin financiar, iar acest lucru se va discuta în şedinţă de Consiliu Local, odată cu aprobarea bugetului oraşului. Totodată, vrem să amintim romaşcanilor că, prin susţinerea Uniunii Social Liberale şi a Partidului Social Democrat, anul trecut s-a obţinut acel împrumut de şapte milioane euro, care a dus la realizarea proiectelor în municipiul Roman. Prin acel împrumut, s-a susţinut cu adevărat rezolvarea contribuţiei de 2%, care era absolut necesară, pentru implementarea acestor proiecte. Organizaţia Municipală PSD Roman are în vedere mai multe proiecte, pe care le vom propune romaşcanilor la următoarele întâlniri. Eu vreau să urez din toată inima, din partea mea, personal, din partea Organizaţiei PSD Roman, a domnului senator Ioan Chelaru, a domnului senator Leonard Cadăr şi a tuturor colegilor din PSD, un Crăciun fericit şi «La mulţi ani»”, a declarat Leonard Vacaru (foto), preşedintele Organizaţiei PSD Roman.

„La nivelul judeţului, am sprijinit întotdeauna oraşul Roman şi ne implicăm, alături de primar, pentru alocarea de fonduri. După cum ştiţi, am suplimentat, anul acesta, fondurile pentru bibliotecă, fondurile pentru artera ocolitoare, am alocat fonduri pentru spital. Sperăm să reuşim să creştem nivelul alocaţiilor bugetare pentru anul viitor, să fie mulţumitor, astfel încât să se vadă, într-adevăr, că Romanul este reprezentat, la nivel de judeţ, de o seamă de oameni importanţi. Cu ocazia aceasta, ţin să mulţumesc romaşcanilor pentru sprijinul acordat, pentru că ne-au susţinut să ajungem acolo unde am ajuns şi le urez multă sănătate, mult noroc, un an mai bun şi Dumnezeu să îi aibă în pază”, a declarat Dan Monoliu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

„Organizaţia de Femei a PSD Roman numără în jur de 600 de persoane.Eu le  mulţumesc, cu această ocazie, la ora bilanţului, pentru toate acţiunile la care au participat şi pentru că ne-au fost mereu aproape. În perioada sărbătorilor de iarnă, ar trebui cu toţii să fim mai buni, mai uniţi, mai darnici, iar noi vrem să aducem bucuria în casele celor care sunt mai puţin favorizaţi de soartă. Și de data acesta zicem noi că am făcut-o, fiind un Partid Social Democrat, pentru că venim în sprijinul acestor familii. Sărbătorile de iarnă să vă fie pline de lumină, de sănătate şi de bucurii”, a declarat Iulia Havrici Tomşa, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate din Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0