PSD a stabilit candidatul pentru alegerile la Primăria Roman

PSD a stabilit candidatul pentru alegerile la Primăria Roman

 

PSD logoOrganizația PSD Roman a stabilit care va fi candidatul partidului la alegerile pentru Primăria Roman, a precizat vineri, 3 februarie, președintele Organizației PSD Roman, senatorul Dan Manoliu. Chiar dacă s-a decis cine este „alesul”, nu știm încă și numele lui.

Luni, 23 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, liderul PSD Roman anunțase că nominalizarea candidatului va fi făcută „în maximum o săptămână” și că „sunt în analiză” doi – trei candidați. Vineri, senatorul Dan Manoliu a precizat că s-a decis cine este candidatul, dar nu a făcut și public, încă, numele lui, afirmând că acest lucru se va face săptămâna viitoare, în cadrul unei alte conferințe de presă, „în acest moment prioritară fiind aprobarea bugetului pentru 2017”.

Și la alegerile trecute, la PSD Roman numele candidatul a fost ținut la secret inclusiv pentru membrii formațiunii, care au aflat din presă cine va reprezenta partidul la alegeri. Totuși, candidatul de atunci – Gheorghe Oprea – a fost lansat în spațiul public cu mai bine de jumătate de an înainte de momentul alegerilor.

La începutul acestui an, după ce Laurențiu Leoreanu a optat pentru funcția de deputat, funcția de primar al Romanului a fost preluată de fostul viceprimar Lucian Micu. Decizia privind data organizării alegerilor parțiale anticipate de la Roman – și din celelalte șapte-opt localități din țară aflate într-o situație asemănătoare – aparține Guvernului.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • PSD — CIUMA ROSIEEE.. HUOOO

  • Am dat cateva telefoane….pe surse , canditatul PSD ar fi Vasile Balcan ( dispune de resurse financiare imense ) sau Nicolae de la Mariko INN. Va fi Balcan pana la urma ! In PSD trebuie sa ai resurse….
   Vom vedea ce vor alege pensionarii pana la urma….tineri prin Roman..nu prea mai sunt…

 • Ce ciuma rosie ? Aia are putere domnule ” Multumit ” !
  PSD este apa distilata , chioara , zero steril si fad !
  Astia chiar cred ca-l mai pot invinge pe Micu Lucian ? Ce suturi in moaca si-a luat PSD in ultima vreme…hai sa fim seriosi : in sondaje au scazut dramatic.
  Doar o singura metoda il poate face pe Micu Lucian sa piarda : daca PSD convinge pensionarii din municipiul Roman ca alegerile sunt pentru noul presedinte al Romaniei si trebuie inlocuit neamtul cu un presedinte al Romaniei din Roman ! Doar asa !
  Nu va mirati ca aceasta miscare strategica a fost sugerata de consultantii israelieni platiti de PSD Neamt.

 • S-a hotarat astazi ! Vasile Balcan va fi candidatul pentru Primaria Roman din partea PSD.
  Candidatul propus are o resurse financiare net superioare in comparatie cu domnul Neculai.
  In urma vanzarii terenului pe care LIDL urmeaza sa construiasca un centru logictic , vanzatorul a incat aproximativ 11 milioane de euro. Se pare ca vanzarea a fost realizata printr-un intermediar dar de fapt in spatele tranzatiei se afla viitorul candidat la alegerile pentru Primaria Roman.
  Vasile Balcan reprezinta un candidat destul de serios in aceasta competitie. Marius Neculai nu-l poate invinge sub nici o forma pe Micu Lucian !
  Indiferent de candidat Lucian Micu va castiga detasat. Era de preferat contracandidatul Marius Neculai pentru ca scorul ar fi fost zdrobitor ( plus un pic de teasc ) : 86,3 % in favoarea domnului Lucian Micu.
  Cu Vasile Balcan contracandidat lucrurile vor sta putin diferit avand in vedere scorul. Lucian Micu va castiga cu un scor ceva mai putin zdrobitor 77,6 % !
  Asteptam cu drag pensionarii sa iasa la urne si uram alegatorilor traditionalul ” SA TRAITI BINE CU BANI PUTINI ” !

 • Va fi ales cel care va fi in stare sa atraga bani de la guvern pentru dezvoltarea Romanului!

 • PSD nu are nici o sansa de a alege primar,inca mai bantuie stafia domnului Carpusor si psd fara Dragnea (care este un haiduc SI singurul care a luat de la bogati si a mai dat si la saraci)va prelua imediat vechile metehne de jaf ,asa ca nenea Micu nu are contra cadidat in Roman.

  • Alexa…chiar imi amintesc de anii imperiului Carpusor…cata spaga domnule ! Cate combinatii eronate se faceau…La primarie era jaf pe fata ! S-au sifonat milioane de euro…Bai cum a scapat Carpusor asta basma curata…A rupt stilul la furaciuni si nu au avut nici o proba contra lui. Romanul arata jalnic…Carpusor a fost un cancer pentru Roman. pe timpul lui s-au facut adevarate afaceri. Astia de azi sunt gainari fata de Carpusor….Erau bani domnule….Primarul era imparat !

 • Consider, ca este cazul ca Romanul,sa mai aiba si primar din P.S.D,ajunge cati ani am avut la Primarie, un Pdlist,transformat in p.n.list,,,,orice schimbare este bine venita!!! probabil ca romascani vor,,gandi,,pozitiv,, si vor alege exact pe cine trebuie.