PSD a adus bucurie în casele a 200 de romaşcani

Dimensiune text

Membrii PSD Roman au contribuit la realizarea a 200 de pachete cu alimente, pe care le-au dăruit familiilor sărace din municipiu, cu ocazia sărbătorilor pascale.

psd2A devenit o tradiţie ca membrii Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat Roman, în fiecare an, în preajma sărbătorilor importante, să vină în ajutorul celor mai nevoiaşi dintre romaşcani, oferindu-le câte un pachet de alimente, pentru a-i ajuta să uite, măcar pentru o clipă, de greutăţile vieţii, şi să le dea ocazia să simtă şi ei că este sărbătoare. Excepţie nu a făcut nici anul acesta, când membrii PSD au contribuit, fiecare, în preajma sărbătorilor de Paşti, la strângerea a 200 de pachete cu alimente. Sâmbătă, familiile nevoiaşe au fost prezente la sediul partidului. „Cele 200 de pachete conţin câte un pui, un litru de ulei, un cozonac, un kilogram de zahăr, o pungă de făină albă, o pungă de făină de mălai, un litru de vin şi o sticlă de doi litri de suc. În fiecare an, membrii din Organizaţia PSD Roman analizează, în zonele lor, problemele cele mai dificile şi încercăm, de fiecare dată, să îi ajutăm pe cei care au necazurile cele mai mari”, a precizat Iulia Havrici, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate Roman.

Această iniţiativă a PSD este primită cu mare încântare de către beneficiari, majoritatea pensionari, care se bucură că, de sărbători, cineva se gândeşte şi la ei şi le întinde o mână de ajutor.


COMENTARII

WORDPRESS: 0