Protest „diluat” pentru banii de navetă

Dimensiune text

Doar şase elevi de liceu au răspuns la apelul organizatorilor mişcării de protest care trebuia să aibă loc vineri, 24 mai, la statuia lui „Roman Muşat”. Cei şase elevi prezenţi au împărţit fluturaşi trecătorilor, manifestându-şi, astfel, nemulţumirea pentru faptul că abonamentele lor de elevi navetişti nu au mai fost decontate din luna octombrie 2012.

 

 

Aceasta a fost cea de-a patra mişcare de protest a elevilor navetişti. Dacă, la primele două încercări, s-au strâns câte 20 de elevi care au purtat afişe cu mesaje la adresa guvernanţilor, mitingurile organizate pentru această săptămână nu au avut prea mulţi sorţi de izbândă. Joi, un singur protestatar a rezistat eroic sub umbrelă în Piaţa din centrul oraşului, iar vineri mitingul a strâns mai puţin de zece elevi.

Datoria Ministerului Educaţiei către elevii navetişti din Neamţ depăşeşte şapte milioane de lei. Cu această problemă se confruntă toţi elevii navetişti din ţară. Reprezentanţii Consiliului Naţional al Elevilor au programată o întâlnire pe această temă, cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0