Prima paginăAdvertorial

Protejează-ți sursa de venit făcând economii

Protejează-ți sursa de venit făcând economii

Dimensiune text

 

 

Sursa de venituri reprezintă siguranța zilei de astăzi pentru mulți dintre oameni, așa că fiecare dintre aceștia se îngrijesc cât de mult este posibil ca să o mențină pe un termen cât mai îndelungat (până la ieșirea la pensie). Chiar dacă ne bazăm pe sursa de câștig lunar, ideal și recomandat este să ne îngrijim ca o parte din încasările lunare să le punem de-o parte sub formă de economii. În acest fel, cu toate că există acum opțiunea de împrumuturi rapide 24/7 (pikavippi helposti 24/7), faptul că avem o rezervă financiară pe care o putem folosi pentru diverse nevoi urgente o să ne ajute să protejăm sursa principală de venit.

De ce este necesară protejarea sursei principale de venit?

Atunci când ne confruntăm cu variate situații neprevăzute, în lipsa unei rezerve financiare, o să fim nevoiți fie să împrumutăm bani (caz în care vom pune drept garanție sursă de venituri), fie vom fi nevoiți să ne consumăm toți banii câștigați în luna respectivă, din salariu sau altă formă de câștig cu caracter regulat. Caz în care vom rămâne expuși în totalitate din punct de vedere financiar până la data încasării următorului salariu, de exemplu. Desigur, într-o astfel de situație, în mod invariabil o să fim nevoiți să căutăm o sursă de venituri adiacentă care să ne permită să obținem bani pentru astfel de situații.

Fie că vom opta pentru diversificarea veniturilor, că modalitate de protejare a venitului principal, fie că vom alege să facem economii, cu siguranță că vom reuși să scăpăm de presiunea suplimentară impusă de posibilitatea declanșării unor astfel de situații neprevăzute. Ideal ar fi ca să optăm pentru ambele modalități (identificarea unei surse suplimentare de venituri și pentru economisire), pentru că ne vom îmbunătăți șansele de a face față cu succes unor situații neplăcute pe viitor.

Încearcă să dispui atât de o sursă de venituri principala, cât și de una adiacentă, care să îți ofere o completare a câștigurilor. În mod normal, într-o astfel de situație, tot ceea ce obții, din punct de vedere financiar, din sursa complementară, o să poată fi economisit, dat fiind faptul că ai la dispoziție, pentru cheltuieli, sursa principală de venituri. Aceasta este o soluție financiară care îți permite să îți protejezi la un nivel ridicat sursa de câștig primordială, așa că, în mod cert, o să ai parte de siguranță pe viitor.

Este recomandat să optezi pentru o sursă de venituri secundară care nu te solicite din punct de vedere profesional, dat fiind faptul că, în cazul supra-solicitării, este posibilă punerea în pericol a sursei principale de câștig. Astfel, recomandarea este să-ți îndrepți atenția către ceva care să aibă legătură cu activitatea pe care o prestezi în principal sau să fie complementară cu aceasta (atât timp cât dispui de cunoștințe valoroase și poți fi considerat un profesionist în ceea ce faci vei avea la dispoziție posibilitatea de a câștiga din activități conexe, precum scrisul sau efectuarea de recomandări ori prin a presta activitatea din principal pe cont propriu, în timpul liber).  Oricare ar fi alegerea ta, în acest mod îți vei proteja sursa de venit principală împotriva oricăror situații neașteptate care apar de-a lungul vieții!

 

 

heti24.fi

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0