Prima paginăActualitateRural

Proiectele primarilor sunt aşteptate la CJ

Dimensiune text

Primarul din Valea Ursului este cel mai „rapid” edil din judeţ. La două zile după ce bugetarii au început programul normal de lucru, Viorel Smeria s-a prezentat la Consiliul Judeţean (CJ) cu mapa de documente, pentru a obţine o autorizaţie de construire a unui drum din comună.

Primarul Smeria a spus că a mers la Consiliul Judeţean de nevoie. „Am dus la Piatra Neamţ documentaţia pentru o autorizaţie. Este a patra autorizaţie de construire pe care o cer pentru drumul comunal DC 84. Am început lucrările pe drumul acesta din anul 2007 şi nu sunt terminate nici acum, din cauză că guvernanţii nu au viziune. La Bucureşti se aprobă mii de proiecte pentru toate comunele din ţară, dar apoi ni se alocă fonduri insuficiente pentru a putea realiza proiectul”, a spus Viorel Smeria, primarul comunei Valea Ursului. Lucrările începute în 2007 au fost întrerupte la scurt timp, din cauza lipsei banilor, apoi au fost reluate în 2009. Până în luna septembrie 2012, din tot proiectul aferent celor 4,5 kilometri de drum, doar 10% era executat.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Neamţ au cerut primarilor din tot judeţul să vină cu o strategie şi cu proiecte bine conturate, ce vor sta la baza întocmirii bugetului pentru anul în curs.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • bast.... 7 ani

    Si primarul din comuna noastra se agita dar dar …………… atat tot si………. mai nimic……….