Proiecte de sute de milioane de euro

Dimensiune text

În anul 2011, prin intermediul Prefecturii Neamț au fost atrase fonduri pentru 62 de proiecte realizate de primăriile din județ.

 

 

Anul trecut, au fost realizate 155 de acțiuni de promovare a fondurilor comunitare. În consecință, au fost inițiate 192 de proiecte, din care 62 au fost aprobate, valoarea totală a contractelor încheiate de către autoritățile administrației publice locale fiind de 305.625.070 euro.

O altă activitate importantă a Instituției Prefectului a constituit-o implementarea celor două proiecte finanțate din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative: „Implementarea sistemului integrat de management al calității în Instituția Prefectului Județul Neamț și certificarea calității serviciilor furnizate” și „Performanță Prin Efort Comun PECO”.

Totodată în cursul anului 2011, instituția a obținut trei certificate ale sistemului de management calitate – mediu – sănătate și securitate ocupațională. La nivelul instituției, ca elemente de modernizare, a fost introdus sistemul informatic de management al documentelor și înregistrărilor, a fost implementat sistemul de management al riscurilor și a fost dezvoltat controlul managerial intern.


COMENTARII

WORDPRESS: 0