Proiect educațional derulat de Fundația „Episcop Melchisedec”

Proiect educațional derulat de Fundația „Episcop Melchisedec”

„Căutând pe Hristos în temniţă, L-am aflat în aproapele meu, aşteptându-mă!”
Fundaţia „Episcop Melchisedec” îşi promovează cabinetul stomatologic
Zeci de tineri au plantat o sută de arbori

 

La finalul lunii octombrie 2016 s-a încheiat proiectul educațional ”Școala de vară TIC” derulat de către Fundația ”Episcop Melchisedec”, cu finanțarea Consiliului Județean Neamț și care a fost destinat școlarilor proveniți din familii defavorizate din Municipiul Roman. În această perioadă, cadrele didactice care activează în această instituție, precum și numeroși voluntari, au sprijinit inițiativele conducerii fundației, oferind beneficiarilor șansa de a petrece într-un mod constructiv și plăcut timpul liber.

„Efortul nostru a constat în transformarea unei veri monotone într-o vacanță dinamică, plină de culoare, voie bună, și la final încununată cu diplome și premii binemeritate. Școlarii noștri s-au jucat, au învățat să picteze și să coloreze, au folosit primii pași în utilizarea calculatorului, au văzut frumusețile județului Neamț, în cadrul unei excursii, și au urmat cursuri de limbă străină”, a afirmat Aurelian Constantin Alexa, directorul fundației.

În derularea acestui program, Consiliul Județean Neamț a finanțat cu suma de 17.430 lei toate activitățile non-formale și informale.

proiect-tic-fundatia-episcop-melchisedec


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!