Prima paginăActualitateRural

Proiect de asfaltare în satul Bunghi

Dimensiune text

Administraţia publică de la Poienari întocmeşte un proiect pentru asfaltarea drumului comunal DC 200 care face legătura între satul Bunghi şi drumul naţional DN 15D.

„Este vorba despre un drum de acces care porneşte din drumul naţional către 50 de gospodării din satul Bunghi. Acest drum este balastat în fiecare an, pe el se poate circula cu maşina, dar cedează atunci când plouă, din cauza viiturilor foarte mari care se formează în zonă. Acest drum este utilizat şi de copiii care învaţă la cele două şcoli din satul Poienari şi, din acest motiv, reprezintă o prioritate pentru noi”, a precizat Vasile Emil Dascălu, primarul comunei Poienari.

Primul pas în modernizarea drumului care duce în satul Bunghi a început. „Ne aflăm la stadiul de întocmire a proiectului, care va include asfaltarea a 900 de metri de drum comunal în satul Bunghi. Suntem optimişti în ceea ce priveşte finanţarea, în sensul că proiectul nu presupune alocarea de sume uriaşe, având în vedere distanţa drumului care va fi modernizat. Vom depune proiectul acolo unde vom găsi o linie de finanţare deschisă”, a explicat primarul comunei Poienari.

COMENTARII

WORDPRESS: 0