Prima paginăSocial

Programul trenurilor, modificat în acest weekend, cu ocazia vizitei Papei Francisc

Programul trenurilor, modificat în acest weekend, cu ocazia vizitei Papei Francisc

Dimensiune text

 

 

Compania CFR Călători informează că, în perioada desfășurării călătoriei apostolice a Papei Francisc în România din acest weekend, are în circulație capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității cetățenilor. Pentru evenimentele religioase la care este prezent Suveranul Pontif  (Șumuleu Ciuc/Miercurea Ciuc – 1 iunie, Iași – 1 iunie și Blaj – 2 iunie), CFR Călători a pus la dispoziţie următoarea capacitate de transport.

Astfel, programul de circulaţie reactualizat al trenurilor spre/dinspre Miercurea Ciuc poate fi regăsit la linkul http://b.link/drive524. Programul de circulaţie reactualizat al trenurilor spre/dinspre laşi poate fi regăsit la linkul http://b.link/drive816 . Programul de circulaţie reactualizat al trenurilor spre/dinspre Blaj poate fi regăsit la linkul http://b.link/drive377.

În vederea asigurării unui acces cât mai bun al participanţilor în localităţile vizitate de Suveranul Pontif, au fost introduse în circulație trenuri suplimentare de rang Regio, ce vor deservi localităţile Miercurea Ciuc și Iași în data de 1 iunie și Blaj în data de 2 iunie, după cum urmează:

 

Conform CFR Călători, pentru gestionarea fluxurilor de pelerini, biletele la trenurile suplimentare au fost puse în vânzare începând din data de 15 mai, eșalonat, iar prioritate au grupurile organizate de către Arhiepiscopii şi Episcopii sau autorități locale.

„Pentru evitarea supra-aglomerării din perioada 31 mai – 2 iunie 2019, CFR Călători roagă pe toți pasagerii: să își programeze din timp călătoria către zonele de desfășurare a manifestărilor; să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători; să îşi cumpere cu anticipație legitimaţiile de călători, utilizând toate canalele de distribuție: online, casele de bilete din gări și agenții de voiaj, automate de vânzare bilete din gări. Recomandăm cumpărarea legitimațiilor de călătorie cu anticipație și online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro și de la automatele de vânzare bilete din stațiile de cale ferată, pentru a preîntâmpina aglomerația de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații”, mai precizează comunicatul CFR Călători.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0