Programul Teatrului Municipal „Bacovia” pentru următoarele săptămâni

Programul Teatrului Municipal „Bacovia” pentru următoarele săptămâni

Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Bacău Fest-Monodrame”, la a XXIII-a ediţie
Ce vedem în luna septembrie la Teatrul Municipal „Bacovia”?
Premiere de weekend la Teatrul „Bacovia” din Bacău și la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

 

Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău a făcut cunoscut programul spectacolelor pregătite până la finele acestei luni. Astfel, marți, 18 octombrie,  de la ora 10.30, secția Animație vine cu „Albă ca Zăpada”, în regia lui Geo Balint. La ora 17.00, în Sala Mare se joacă Moara cu Noroc, în regia lui Marius Gîlea, o punere în scenă a nuvelei „Moara cu noroc”, de Ioan Slavici.

Miercuri, 19 octombrie, de la 10.30 se joacă din nou „Albă ca Zăpada”, urmată, de la ora 18.30, de drama „Repetiții Amphitrion ’38”, în regia lui Horia Suru. Joi, 20 octombrie, se va juca doar „Albă ca Zăpada”. Duminică, 23 octombrie, Sala Mare, va găzdui același spectacol de animație, dar de la ora 11.00. La ora 19.00, se va juca „Unchiul Vanea” (de Anton Pavlovici Cehov), regia fiind asigurată de Luminiţa Tîcu.

Marți, miercuri și joi, 25-27 octombrie, de la 10.30, se joacă „Alba ca Zăpada”. Marți, de la ora 16.00, se desfășoară spectacolul „Omul care a văzut moartea”, în regia lui Geo Balint. Miercuri, 26 octombrie, tot de la ora 16.00, este pregătit spectacolul „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu. Joi, 27 octombrie, de la ora 18.00, se va juca aceeași piesă.

Duminică, 30 octombrie, la ora 11.00, se va juca „Punguța cu doi bani”, în regia lui Petru Valter, iar seara, de la ora 18.00, se va desfășura piesa „Omul care a văzut moartea”.

teatrul bacaovia - alba ca zapada 01

teatrul bacaovia - prenumele 02

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!