Prima paginăRoman

Programul de sărbători al farmaciilor

Dimensiune text

Pacienții care vor avea nevoie de asistență medicală de urgență sau de medicamente în minivacanța de 1 Mai trebuie să știe programul farmaciilor, pentru a nu avea surprize neplăcute.

 

 

Ca în fiecare an, farmacia Ropharma (fosta nr. 32) va avea program permanent în perioada 1-6 mai. Farmacia Medical Test va avea program normal pe 1 și 2 mai, dar va fi închisă în perioada 4-6 mai. Farmaciile Mina, Cristiana, Ica Farm, Capricorn, Centrum, Anton Pann și Gherăești vor avea un program normal până pe 6 mai, când vor fi închise, iar pe 7 mai vor fi deschise între orele 8-14. Farmacia Biosgama va avea program între orele 8-14 pe 1 mai, pe 2 și 3 mai va fi deschisă între orele 8-20, pe 4 mai va fi deschisă între orele 8-14, pe 5 mai va fi închisă, iar pe 7 mai programul de lucru va fi 8-14. Farmacia „Sfânta Maria”, de pe strada Bogdan Dragoș, va avea un program normal până pe 4 mai, când se va lucra între orele 7.30 – 18, pe 5 mai va fi închisă, iar pe 6 mai programul va fi 9-17. Farmacia „Sfânta Maria” 2, de pe strada Cuza Vodă, va avea un program normal inclusiv pe 4 mai, iar pe 5 și 6 mai va fi închisă.

Policlinica Medirom va fi închisă pe 1 mai, dar se va lucra pe 2 și 3 mai, iar pe 4 mai va fi închisă. La Spitalul Municipal de Urgență Roman s-a instituit o linie de gardă permanentă, care va asigura continuitatea asistenței medicale în perioada 1-6 mai.

Pacienții mai trebuie să știe că, pentru probleme minore – cum ar fi simple tratamente sau pansamente -, se pot adresa, în această perioadă, pentru a nu aglomera inutil spitalul, centrelor de permanență de pe strada Anton Pann, Bogdan Dragoș, Med Class și Tămășeni. Aici vor beneficia de consultații și tratamente gratuite indiferent dacă sunt asigurați sau nu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0