Profesori de nota 10 la titularizare

Profesori de nota 10 la titularizare

Dimensiune text

 

Marți, 18 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat primele rezultate ale concursului de titularizare din acest an. Pentru judeţul Neamţ, proba scrisă a concursului de titularizare a avut loc pe 12 iulie.

Conform ISJ Neamț, 560 de candidați au fost admiși pentru proba scrisă. 430 de teze au fost transmise la centrele de evaluare, una fiind anulată. În Neamț s-au luat patru note de 10, 215 note mai mari de 7, 140 de note cuprinse între 5 și 7 și 70 de note mai mici de 5. Pentru județul Neamț, procentul notelor mai mari de 5 este de 82,55%, în timp ce procentul notelor cuprinse între 7 și 9,99 este de 49,2%.

Patru candidaţi din Neamţ au reuşit să obţină nota 10: Nicolae Căpraru, din Piatra Șoimului (care a susținut proba scrisă la Educație Fizică și Sport), Marius-Constantin Ciocan, din Roman (Religie Ortodoxă), Ioan Irinel Cozma, din Piatra Neamț (Matematică), și Alexandra Georgiana Poenaru, din Cordun (Cultură Civică).

La nivel național, rata notelor peste 7 sau egale cu 7 (înainte de formularea contestațiilor) obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă a concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar este de 45,73% (în creştere cu 1,30%  faţă de anul trecut – 44,43%).

„Contestaţiile se înregistrează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 19 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul dedicat în data de 25 iulie. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 26 iulie. Precizăm că pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului”, informează Ministerul Educației.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • xxx 3 ani

    Un ziar care se repecta nu apare cu stiri din 11 iunie pe 18 iulie. Pacat de cei care va urmaresc.

    • Bună seara. Dacă dumneavoastră știați din luna iunie rezultatele unui concurs care a avut loc în 12 iulie și ale cărui rezultate au fost făcute publice pe 18 iulie, atunci sunteți clarvăzător/oare. Poate ne spuneți și nouă cum faceți, poate jucăm la loto, participăm la o licitație, ceva… :))

  • Ce răspuns urat. Era de ajuns să precizați datele, fara să coborâți nivelul discuției