Produse tradiţionale şi expoziţie auto în centrul Romanului

Dimensiune text

targ 02 produseVineri dimineaţă, la ora 10.30, a avut loc deschiderea oficială a Târgului Meşterilor Populari din Piaţa „Roman Vodă”, organizat cu ocazia Zilelor municipiului Roman.

Deschiderea s-a făcut în prezenţa primarului Laurenţiu Dan Leoreanu, care a trecut pe la mai multe standuri cu produse, a dat mâna cu producătorii şi a schimbat câteva vorbe cu aceştia. Anul acesta se împlinesc zece ani de când a fost organizată prima ediţie a Zilelor municipiului Roman, astfel că mulţi dintre meşterii populari se simt la Roman ca acasă. „Ce-ai făcut mata pentru Roman nu a făcut nimeni”, i-a spus primarului Leoreanu Ioan Țugui un meşter popular din comuna Vorona, judeţul Botoşani.

targ 03 produse„Dacă e căldură în suflet, este căldură şi în relaţia inter-umană. Bine aţi venit, vă urăm succes şi declar deschise Târgul Meşterilor Populari şi Zilele municipiului Roman. Sănătate, bucurie şi bună şedere la Roman”, le-a urat Laurenţiu Dan Leoreanu meşterilor populari.

Primarul a primit de la meşteri şi mici atenţii: un mic vas din lut, un ou bătut cu mărgele şi un tricolor.

După ce a trecut şi pe la standurile cu produsele alimentare şi pe la cele cu bijuterii, Laurenţiu Dan Leoreanu s-a oprit şi la expoziţia auto, la care au fost prezentate mai multe modele Škoda, Volkswagen şi Audi – comercializate de Cybernet Auto Center -, dar şi modele Renault şi Dacia – de la AutoMoldova. Primarului i-au atras atenţia modele Volkswagen şi a promis că va reveni pentru un test drive, atunci când îi va permite timpul. Expoziţia auto, care anul acesta dă posibilitatea unui test drive celor amatori, va fi prezentă în centrul Romanului până duminică seara.COMENTARII

WORDPRESS: 0