Probleme cu banii pentru educaţie şi pentru persoanele cu handicap

Probleme cu banii pentru educaţie şi pentru persoanele cu handicap

 

bani leiUltimul trimestru din acest an este descoperit pe cel puţin două domenii, anunţă reprezentanţii administraţiei locale, care speră, de altfel, ca rectificarea de la finele acestei luni să pună lucrurile în ordinea firească şi să nu existe blocaje.

Este vorba despre banii pentru educaţie şi pentru persoanele cu handicap, sume ce trebuie alocate de la bugetul de stat. „Nu a venit nimic pe linia de rectificare bugetară, nu ştim ce o să se întâmple. Se pare că s-a dat prea puţin la Administraţie. Aşteptăm să vedem pe Învăţământ, unde ar fi venit ceva pentru că trebuie să vină, deoarece trimestrul al patrulea este descoperit. Să vedem pe partea de handicap, unde ar trebui să vină, pentru că nu ne-au fost virate sumele pe care ni le datorează bugetul de stat”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu.

În anii anteriori nu s-au înregistrat probleme deosebite privind plata salarială a cadrelor didactice sau a indemnizaţiei pentru persoanele cu handicap, identificându-se la timp soluţii. Ca să fim corecţi, nici în acest an nu există un mare pericol pe acest segment, deoarece în decembrie sunt anunţate alegerile parlamentare şi nimeni nu ar risca nemulţumiri din partea celor două categorii.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0