Prima paginăActualitate

Prinși la volan sub influența alcoolului. O șoferiță băută a intrat cu mașina într-un gard

Prinși la volan sub influența alcoolului. O șoferiță băută a intrat cu mașina într-un gard

Dimensiune text

 

 

Într-o singură zi, poliţiştii nemțeni au constatat în flagrant trei infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului și două infracțiuni de conducerea a unui vehicul neînmatriculat.

Duminică, 7 ianuarie, polițiștii au identificat în trafic, în localitățile Roman, Vânători-Neamț, Roznov și Români, patru conducători auto, care se aflau sub influența alcoolului. Doar într-un singur caz, rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de până în limita de 0,40mg//l alcool pur în aerul expirat, fapt ce a condus la suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile, pentru săvârșirea contravenției de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Totodată polițiștii au mai depistat în trafic un autoturism neînmatriculat și un moped neînregistrat.

„O tânără de 26 de ani, din Tîrgu Neamț, a fost identificată în trafic pe DN 15B, în Vânători-Neamț. Polițiștii au stabilit că aceasta a fost implicată într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, ca urmare a consumului de alcool. Aceasta a condus autoturismul pe DN 15B, din direcţia Pipirig – Tîrgu Neamţ, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și de articolul 336, alineatul 1 din Codul Penal și pedepsite cu închisoare de la 1 la 5 ani, sau cu amendă”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0