Prinși de polițiști după ce au tâlhărit de bani și telefon un minor în Roman

Prinși de polițiști după ce au tâlhărit de bani și telefon un minor în Roman

Dimensiune text

 

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore persoanele bănuite de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, cei în cauză fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Luni, 17 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un minor, de 15 ani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

„Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce tânărul în cauză se afla în apropierea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Roman, doi tineri, de 16, respectiv 23 de ani, din județul Bacău și localitatea Icușești, prin exercitarea de acte de violență, l-ar fi deposedat de telefonul mobil și de suma de 40 de lei”, informează IPJ Neamț.

Marți, în urma documentării activității infracționale, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Miercuri, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0