Prima paginăActualitate

Prins de polițiști după ce i-a furat telefonul unui minor din Roman

Prins de polițiști după ce i-a furat telefonul unui minor din Roman

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 17 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către un minor de 12 ani despre faptul că, în jurul orelor 14.00, o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil.

Conform IPJ Neamț, în urma deplasării la faţa locului şi a cercetărilor efectuate de către poliţiştii, a rezultat faptul că, în timp ce minorul viziona un film pe telefonul mobil împreună cu un coleg, lângă cei doi a venit un alt tânăr care, profitând de neatenţie, i-a luat din mână telefonul, după care a fugit printre blocurile din apropiere.

„Poliţiştii l-au identificat şi depistat imediat pe cel bănuit de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 26 de ani, din localitatea Bîra. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Roman pentru continuarea cercetărilor, în urma cărora s-a luat măsura reţinerii sale pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii au recuperat telefonul sustras, iar pe tânăr l-au introdus în arestul IPJ Neamţ”, informează Poliția Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0