Prima paginăEconomieTimp liber

Primul restaurant din complexul Condor a fost inaugurat

Dimensiune text

Sâmbătă a avut loc primul eveniment organizat în unul dintre cele două restaurante din cadrul Complexului Condor. De la 1 octombrie, acest restaurant va fi deschis pentru public pentru comenzi à la carte.

condor 02Modernizarea complexului Condor Resort se apropie, cu paşi repezi, de finalizare. Unul dintre cele două restaurante ale complexului, care se numeşte Ferrero, cu o capacitate de 220 de locuri, a fost inaugurat sâmbătă, 19 septembrie, atunci când a avut loc primul eveniment privat.

Potrivit managerului complexului, Alexandru Rotaru, acest restaurant va fi deschis publicului, pentru comenzi à la carte, începând cu data de 1 octombrie. Tot de la această dată vor fi disponibile pentru cazare opt camere din cadrul motelului.

„Am pregătit, pentru clienţii restaurantului, un meniu internaţional, cu o gamă largă de produse, multe dintre ele nemaiaflându-se în  meniurile celorlalte restaurante din zonă. Facem tot posibilul ca, la începutul lunii noiembrie, mai exact în data de 8 noiembrie, cu ocazia sărbătorii sfinţilor Mihail şi Gavril, să aibă loc inaugurarea întregului complex”, a precizat Alexandru Rotaru.

condor 03Întregul ansamblu turistic Condor este renovat şi modificat, spaţiile au fost redimensionate, iar confortul a fost ridicat la standarde înalte de calitate. După ce va fi terminat, complexul Condor Resort va pune la dispoziţie clienţilor săi 80 de locuri de cazare în hotel, o piscină exterioară de 200 de metri pătraţi, o piscină interioară modernă, piscină pentru copii, sală de bowling, sală de biliard, terasă, un iaz de pescuit, cu parc, saună, un spa modern, un cort de nunţi, două restaurante – unul de 220 de locuri şi unul de 140 de locuri, terenuri de minitenis şi minifotbal.

COMENTARII

WORDPRESS: 0