Prima paginăActualitate

Primarul Valeria Dascălu caută frați peste Prut

Dimensiune text

Primarul comunei Săbăoani, Valeria Dascălu (foto), a participat, în calitate de secretar al Asociației Comunelor din România (ACoR), la o ședință extraordinară a asociației, care s-a desfășurat în Republica Moldova.

 

 

Aproximativ 40 de reprezentanți ai autorităților locale din România s-au întâlnit, în perioada 23-26 mai, cu reprezentanți ai autorităților similare de peste Prut, unde au discutat probleme de administrație locală și încheierea de parteneriate între comunele din România și cele din Republica Moldova.
„A fost o vizită extrem de utilă și am rămas foarte impresionată de ceea ce am văzut acolo. Pe parcursul șederii noastre, am vizitat două comune. Una dintre ele avea un centru after-school pentru copii, extrem de modern și de bine dotat. Cu această ocazie, am încheiat un parteneriat între acest centru și Clubul Copiilor din Săbăoani. De asemenea, s-au semnat multe acte de înfrățire între comunele din România și cele din Republica Moldova. În ceea ce privește înfrățirea noastră cu o comună de peste Prut, ne dorim să fie o comună cel puțin la fel de mare ca Săbăoani”, a spus primarul Valeria Dascălu.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0