Primarul Lucian Micu mai schimbă un director. Până acum, trei „capete au picat”

Primarul Lucian Micu mai schimbă un director. Până acum, trei „capete au picat”

 

Începutul de mandat al primarului Lucian Micu a debutat cu mai multe schimbări de conduceri ale unor direcții din subordine. De altfel, de când a preluat atribuțiile de primar, dinainte de alegerile locale parțiale anticipate, acesta a declarat public că va analiza activitatea tuturor angajaților și, unde va fi nevoie, va face schimbări. Până acum, s-a renunțat la serviciile city managerului, ale directorului Poliției Locale, Daniel Cazacu, mutat pe un alt post și, curând, ar urma să se organizeze concurs și pentru funcția de director la CSM Roman.

Astfel, vineri, 18 august, Club Sportiv Municipal (CSM) Roman, direcție cu personalitate juridică din cadrul Primăriei municipiului Roman, a anunțat organizarea unui concurs de ocupare a funcției contractuale vacante de conducere, de director. Postul este ocupat în prezent de Maricel Benchea, dar acesta nu a susținut practic concurs pentru ocuparea funcției, fiind numit director prin decizie a fostului primar la momentul înființării direcției CSM.

„Îmi doresc să am alături de mine o echipă eficientă, cu oameni implicați, care să mă ajute să iau deciziile bune, corecte și rapide pentru dezvoltarea orașului. Nu mi-am propus să fiu primar din birou, ci sunt un om activ, care vreau cu adevărat să fac lucrurile să meargă într-o direcție bună. Le-am spus și colegilor că le cer responsabilitate, seriozitate și un pas alert, cel puțin în ritmul pe care eu îl am și mi-l propun să-l mențin până la următoarele alegeri și nu doar în campaniile electorale. Fiecare om are o limită și eu înțeleg acest lucru, dar, în același timp, pentru ca rotițele să meargă, am nevoie alături de mine de oameni bine pregătiți, motivați și interesați să-și facă datoria și chiar mai mult”, a declarat primarul Lucian Micu, care nu a dorit să ofere mai multe detalii despre eventuale alte schimbări în managementul instituției. Totuși, acesta a precizat că rigorile se aplică tuturor angajaților din Primărie, indiferent că au sau nu funcții de conducere, astfel încât măsuri clare au fost stabilite pentru respectarea programului de lucru, nemaifiind permisă întârzierea nici măcar pe regula „sfertului academic”.

Cei interesați de participarea la concurs trebuie să îndeplinească mai multe condiții: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul economic, tehnic, sportiv, administrativ, juridic; vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani și cunoștințe operare PC (excel, word), transmitere date în format electronic.

CSM Roman nu se ocupă doar de sporturile desfășurate sub cupola administrației publice locale, ci are în administrare și Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, Bazinul de înot și Sala Sporturilor.

Până pe 1 septembrie 2017, orele 12:00, este termenul limită de depunere a dosarelor, iar pe 5 septembrie se va afișa rezultatul selecţiei dosarelor. Pe 11 septembrie va avea loc proba scrisă și pe 13 septembrie va avea loc interviul.

Până pe 4 septembrie se depun și dosarele pentru ocuparea funcției de director al Direcției Poliției Locale.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0