Primarul Leoreanu susține candidatul care aduce bani la Roman

Dimensiune text

Primarul Romanului vrea garanţii de la candidatul pe care va decide să-l promoveze pentru alegerile din luna noiembrie. Leoreanu nu a exclus sprijinirea unui candidat de stânga, dacă aşa vor fi atrase fonduri în oraş.

Primarul municipiului Roman va sprijini candidatura la Cotroceni a  celui care îi va oferi garanţii, dovezi concrete pentru dezvoltarea oraşului. Laurenţiu Dan Leoreanu a spus că este distanţă mare până când va lua o decizie cu privire la candidatul pe care îl va susţine, dar că va ţine cont de ceea ce are nevoie oraşul, nu de orientarea politică a candidatului.

„Cine vrea susţinerea mea trebuie să mă ajute pe mine, să pot ajuta comunitatea. Spre exemplu, să-mi dea cinci milioane de lei pentru bugetul local, şi-l sprijin, indiferent cine-mi dă. Eu privesc peste tot, eu nu sunt ciclop, am doi ochi, mă uit şi spre stânga, şi spre dreapta, şi înainte, pentru că, dacă nu eşti atent, s-ar putea să vină cineva şi să te acroşeze. Eu privesc în toate direcţiile, peste tot sunt oameni de cuvânt, dar şi lichele. Acum, depinde de numărul de oameni buni care vor să facă ceva şi care să fie determinanţi pentru anumite proiecte. Am nevoie de sprijin, dar, de obicei, eşti curtat şi ţi se promite. Eu aş vrea ceva şi înainte, ca un acont. Mă interesează, am proiecte pentru Roman, vreau să le dezvolt. Dacă la noi aşa se întâmplă, politicul implică economicul – cum n-ar trebui să fie -, sigur că mă interesează ce mi se oferă”, a declarat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Primarul municipiului Roman a adăugat că nu se poate lega de un statut sau o doctrină de partid care să nu aducă nimic în comunitate, pentru că politica bună este cea care face ceva pentru oameni, aşa cum un primar este bun dacă schimbă ceva în comunitatea lui în bine pentru oameni.

Laurenţiu Dan Leoreanu nu a negat că ar putea fi consilier în campania electorală pentru candidatul Elena Udrea, dacă aceasta îi va cere acest lucru. Dar că sprijinul său se va limita la judeţul Neamţ şi a precizat că preferă „discuţii pragmatice”, amintind despre sprijinul pe care l-a oferit comunităţii regretatul senator Radu Timofte, fostul director al Serviciului Român de Informaţii.


COMENTARII

WORDPRESS: 0