Primarul Leoreanu se roagă pe Muntele Athos

Primarul Leoreanu se roagă pe Muntele Athos

Promisiuni politice onorate: Bani pentru construirea noului Club al Copiilor
Primarul Leoreanu a fost retrogradat
Laurențiu Leoreanu, „uns” cetățean de onoare al orașului

 

Primarul Laurenţiu Leoreanu a plecat pe Muntele Athos. Timp de câteva zile, însoţit de un grup de romaşcani, edilul a mers în pelerinaj la Muntele Sfânt. De principiu, călătoria a fost una ţinută la secret, dar, pe modelul Elenei Udrea, proaspăt masterandă la Teologie, edilul s-a decisă să transmită şi romaşcanilor, prin intermediul paginei de socializare a Primăriei Roman, un mesaj simbolic, plin de smerenie, curăţenie şi pace, potrivit înaintea unei campanii electorale, mai ales că acesta va candida, cel mai probabil, la o funcţie în Parlamentul României:

„Cu ajutorul Sfinţilor Părinţilor Noştri, a Preacuratei şi Pururea Fecioarei Maria, sub Binecuvântarea Fiului lui Dumnezeu Hristos Împăratul tuturor, am reuşit să ajung la Muntele Sfânt al Athosului şi să depun smerită rugăciune pentru sănătatea, liniştea, înţelepciunea şi pacea mea, a familiei mele, a prietenilor, colegilor şi colaboratorilor mei, a tuturor romaşcanilor mei şi pentru propăşirea oraşului meu drag: Roman. Am adus mulţumire pentru tot ceea ce am primit de la Domnul şi m-am rugat pentru odihna în pace a celor dragi care nu mai sunt printre noi. Slavă lui Dumnezeu: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh. Amin! Doamne Ajută!”

Edilul a vizitat, cu această ocazia, mănăstirile Iviron, Karakalou, Marea Lavra, Podromul, Schitul Lacu, Dochiariu, Vatopedou, Stavronichita şi Xenofond.

athos-1

athos-2

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Daca scumpul nostru primar dl.Leoreanu,are de gand sa candideze la o functie de parlamentar,in Parlamentul Romaniei,,,,de ce a mai incurcat treburile la Primaria Romanului?De ce nu a lasa locul unui alt candidat care isi dorea cu adevarat sa fie Primarul acestei urbe?Am impresia ca acest domn nu mai stie ce vrea cu adevarat sau nu mai poate de bine!

  • error: Content is protected !!